Sanatate

Menstruație de 2 ori pe lună. Cum să ameliorezi senzația de tensiune de la nivelul sânilor

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Menstruație de 2 ori pe lună. Cum să ameliorezi senzația de tensiune de la nivelul sânilor

Tot mai multe femei se confruntă cu menstruație de 2 ori pe lună. Chiar dacă majoritatea dintre acestea își doresc uneori ca zilele critice să vină chiar mai puțin de o dată pe lună din cauza disconfortului simțit în această perioadă, menstruația este, de cele mai multe ori, imprevizibilă. Însă, în ajutorul sexului frumos vine crema Mameldin, care ameliorează durerea și senzația de tensiune de la nivelul sânilor.

Menstruația în sine nu este cel mai plăcut eveniment care strică ritmul obișnuit de viață. Iar situația în care menstruația are loc de două ori pe lună, a doua oară la scurt timp după finalizarea „primei runde”, cel mai adesea reprezintă un motiv de alarmă și îngrijorare. Cu siguranță, în acest moment trebuie să apelezi după ajutorul unui specialist, însă, poți aplica crema Mameldin pentru ameliorarea disconfortului. În perioada ciclului menstrual, femeile suferă de dureri de sân și de umflarea acestora. Astfel, această cremă bazată pe extracte din plante naturale, precum Vitex agnus castus și Brânca ursului, este extrem de benefică pentru calmarea presiunii de la nivelul sânilor în perioada menstruației.

Menstruație de 2 ori pe lună. Remediul care te va ajuta să scapi de disconfortul provocat de dereglările hormonale

De obicei, menstruația apare de 2 ori pe lună atunci când au loc dereglări hormonale. Menstruația durează de obicei 5-7 zile  și vine în fiecare lună când mucoasa uterului se exfoliază. Cu toate acestea, în realitate, știm că lucrurile sunt mult mai complicate, iar în acest program apar adesea întârzieri și alte nereguli.

Într-o lună este posibil să ai două săptămâni de sângerare abundentă, iar în altă lună este posibil să nu ai deloc menstruație. Dacă te confrunți cu dereglări hormonale este bine să aplici crema Mameldin care are capacitatea de a regla secreţia ovariană şi de a combate efectele sindromului premenstrual.

Nu contează dacă menstruația abia a început sau ești deja familiarizat cu ea, durata, intensitatea, regularitatea ei pot fi ca o loterie, nu știi niciodată la ce să te aștepți. Totuși, un ciclu menstrual instabil nu indică neapărat vreo tulburare. Astfel, este indicat să consulți un medic pentru a afla cu adevărat cauza manifestării fenomenului.

Mameldin, un real ajutor în depășirea simptomelor resimțite în perioada premenstruală

Ingredientele care intră în compoziția cremei Mameldin, precum cetyl alcohol, petrolatum, lanolin, Herecleum sphondylium oil, ceteareth-20, Olive oil, glycerin și altele, contribuie la evitarea durerilor menstruale și mamare.

Ingredientele active și anume Heracleum sphondylium şi Vitex agnus castus au o acţiune antiprolactinică locală. Acestea contribuie la corectarea dezechilibrului hormonal între estrogeni şi progesteron de la nivelul glandei mamare. În care prolactina intervine ca verigă finală în exercitarea acţiunii steroizilor ovarieni.

Pentru a aplica această cremă ai nevoie doar de 2-3 g de cremă, adică aproximativ 4-5 cm lungime din conținutul exprimat în tub. Ulterior, medicamentul se aplică pe suprafața sânului și se masează ușor până la pătrunderea completă a acesteia în piele. Specialiștii recomandă 3-4 aplicații zilnice, inclusiv în perioada ciclului menstrual. Durata aplicării poate fi de 2-3 luni sau mai mult, în funcție de remiterea simptomatologiei. Este bine să știi că această cremă este contraindicată în timpul sarcinii și în timpul alăptării.

Cu siguranță vei reuși să ameliorezi durerile atunci când suferi de menstruație de 2 ori pe lună dacă vei aplica acest tratament. Terapia modernă, bazată pe produse vegetale, ce elimină durerea te va ajuta să treci mai ușor prin acest tip de dereglare a ciclului menstrual. Efectul se produce la nivelul receptorilor celulari din țesutul mamar și a altor țesuturi hormonodependente, unde antagonizează acțiunea prolactinei. Prin această acțiune crema previne tulburările secundare disfuncțiilor hormonilor steroizi ovarieni la femeie.

Adauga un comentariu