Local

Mesaj cutremurător după carnagiul de la Bălțați: “Fratele meu iubit! Mi-ai dat viață mie și ai murit tu” (exclusiv)

Publicat: 01 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaj cutremurător după carnagiul de la Bălțați Fratele meu iubit Mi-ai dat viață mie și ai murit tu exclusiv
Dupa tragedia de la Bălțați, sora lui Marcel Moroșanu, a transmis un mesaj cumplit

În urma accidentului mortal care s-a petrecut pe raza comunei Bălţaţi, judeţul Iaşi, au decedat 7 persoane. Andrei Radu, un tânăr de doar 30 de ani, din Dumeşti, se afla la volanul unui camion și a intrat în coliziune cu o ambulanţă, în care se afla și o femeie însărcinată. În urma impactului cu ambulanța, camionul a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un microbuz în care se aflau mai multe persoane.

Printre persoanele decedate se afla şi Marcel Moroșanu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din satul Boureni, comuna Balș, judeţul Iaşi.

Tragedia a lăsat fără tată doi copii, unul de 4 ani şi un altul de 9 ani. Familia bărbatului decedat este distrusă după aflarea veştii.

Dupa tragedia de la Bălțați, sora lui Marcel Moroșanu, a transmis un mesaj cumplit.

„Dumnezeu să te ierte fratele meu iubit, mi-ai dat viață mie și ai murit tu. Te iubesc mult!”, a scris sora tânărului mort în tragedia de la Bălțați.

Loredana Damian a spus că suferă de o boală gravă, cancer, dar trăiește datorită fratelui ei, Marcel Moroșanu, deoarece acesta i-a donat anul trecut, celule stem pentru tratamentul împotriva cancerului.

Adauga un comentariu