Local

Mesaj cutremurător transmis de soţia unuia dintre angajaţii Citadin morţi în tragedia din Păcurari: ”Te rugăm să ne ierţi pentru momentele în care te-am dezamăgit”

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Mesaj cutremurător transmis de soţia unuia dintre angajaţii Citadin morţi în tragedia din Păcurari Te rugăm să ne ierţi pentru momentele în care te-am dezamăgit
Ciprian Duca, unul dintre muncitorii Citadin care au murit în tragedia din Păcurari

Biatrice Duca, soţia lui Ciprian Duca, unul dintre angajaţii Citadin morţi în accidentul rutier din Păcurari a transmis un mesaj de-a dreptul cutremurător.

„Așa ne vom aminti mereu de tine, dragul nostru! Vesel și mândru de fiica noastră minunată! Aceste amintiri ne vor da puterea să mergem înainte, iar spiritul tău bun ne va fi mereu alături și ne va ghida pașii în noua viața pe care, din păcate, va trebui să o trăim de acum încolo. Te vom iubi mereu și te rugăm să ne ierți pentru momentele în care te-am supărat sau te-am dezamăgit! Odihnește-te în pace, dragul meu soț și tată minunat și vegează-ne din lumea îngerilor, în care cu siguranță ai ajuns!”, a transmis Biatrice Duca, soţia lui Ciprian Duca, unul dintre angajaţii Citadin morţi în accidentul rutier din Păcurari.

Accident rutier mortal în Păcurari. Patru persoane au fost spulberate de o șoferiță beată

Vă aducem aminte că în urmă cu doar câteva zile s-a produs un adevărat carnagiu pe străzile din Iași. Patru muncitori care executau lucrări în Păcurari au fost uciși de o șoferiță care era băută. Inculpata a fost reținută pentru 24 de ore, ulterior fiind arestată pentru o perioadă de 30 de zile.

„În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările sunt continuate”, potrivit IPJ Iași.

Comentarii
  • Sa mai termine gurista asta cu teatrul de 2 franci…Acu are sot drag, unde a fost in utimii 10 ani pana mai anu trecut? Chiar e penibila….Sa-si aminteasca ce zicea dupa divort urata pamantului…. Sa-si ceara iertare de la el in fiecare zi si dezamagit e putin spus. Chiar crede ca nu e nimeni care sa-si aminteasca ce a facut in casnicia asta. Acum isi aminteste ca are barbat….Termina cu circu, fii mai retrasa ca esti penibila prin ce faci

  • In viata oamenilor se pot schimba multe. De la o zi , la alta; de la o saptamana, la alta. Ciprian si-a iubit foarte mult sotia, implicit familia. Asadar, cei iubiti de el trebuie sa lupte ca acea nenorocita sa ajunga unde trebuie si cat trebuie. Si mai pune mana pe carte, caci maine-poimaine te duci si te duci proasta, de behai…

  • Pentru Marius

    Tu și alții ca tine, lasa pe doamna sa-și plângă soțul, ca te asigur ca nu face niciun teatru. Sa ne vedem de ale noastre și sa nu-l înfuriem pe Dumnezeu!
    Asta e problema vieții tale azi, Marius? Oamenii erau împreuna și se bucurau de ceea ce au, și vine unul ca tine sa arunce cu noroi. Ești tu așa curios sa cunosti o asemenea durere, de comentezi cu atâta ușurintă?
    Mereu mor unii de grija altora…!

  • Hai nu mai te da in spectacol , nici nu s-a racit bine Ciprian si ai si inceput cu televiziunile. Vai de capul tau cu Accesul tau direct….Bine ca l-ai gasit pe Cuculis ca sa te jumuleasca ca meriti …..Are dreptate Marius de mai sus, sigur te stie si stie casa voastra….Prefacuta are barbat acu!

Adauga un comentariu