WoW!

Mesaj de revoltă din spital: „Sunt pacientul care se tratează cu nimic?”

Publicat: 13 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaj de revoltă din spital Sunt pacientul care se tratează cu nimic

Catinca Neniu, infectată cu coronavirus și internată la Spitalul Victor Babeș din București, a transmis un mesaj de revoltă pe Facebook. Tânăra spune că nu mai primește tratament de trei zile.

Pacienta susține că stă în spital „ca la pușcărie” și că, deși testul i-a ieșit din nou pozitiv, nu mai primește tratament de trei zile. În plus, Catinca Neniu nu înțelege de ce nu poate să stea în carantină acasă.


Redăm mai jos, integral, mesajul postat pe Facebook de Catinca Neniu:

„Cum se numeşte când eşti în a 3 a zi fără tratament, îţi iese încă un test pozitiv, ai avut simptome şi nu ţi se mai da nimic? Şi nici nu reuşeşti să vorbeşti cu nimeni că oricum n ai cum să ieşi din salon?
Vine zâna măseluţă şi alungă covidu? Sau sunt pacientul care se tratează cu nimic?

Şi eventual dacă tot nu ţi se dă tratament, dar stai în spital ca la puşcărie şi ţi se spune că nu poţi să stai în carantină acasă? Cu toate că s cazuri şi în România în carantină fix acasă..

Sau mai e varianta să ajungi cu un virus şi să mai iei minim unul că oricum nu sunt verificaţi şi abia după câteva zile se trezesc că au fost puşi la grămadă?

Cam cum se numesc astea?
România?

(Poate mă lămureşte şi pe mine cineva că oricum nu reuşesc să vorbesc cu nimeni din spital)”.

Virusul „nu e o glumă”
În urmă cu câteva zile, Catinca făcea un apel, tot pe Facebook, că este important ca oamenii să stea în case.

„Aş vrea să înţelegeţi că nu e o glumă…şi noi făceam glume până să ne iasă testele pozitiv şi să ajungem în spital..
Nu vrea nimeni să staţi închişi în casa sau să nu revină lucrurile la normal…Tocmai, este important să staţi acum în casă pentru că mulţi habar n-au că au virusul şi îl dau mai departe poate unor persoane al căror organism nu ar rezista..
Noi suntem norocoşi, poate a trecut ce era mai greu, dar sunt persoane de vârsta noastră sau chiar mai tinere care sunt mult mai afectaţi şi nici prea bine n-o duc…
Şi mai sunt şi persoane de vârsta părinţilor/bunicilor care nu rezistă…
Aş vrea să vă gândiţi la asistente, doctori, întregul personal care nu şi-au mai văzut familiile de minim o lună şi care fac tot ce pot pentru noi şi pentru restul şi mulţi s-au infectat deja…Sau gândiţi va cum au ajuns scuipate şi infestate de fel şi fel de specimene din spital pentru că 80% aşa sunt şi nu aveţi habar cum fac şi ce au de suportat..

Ştiu că e greu, mi-e dor de părinţii mei, de iubitul meu, de prieteni, de colegi, dar ştiu că o să fie totul bine şi o să treacă şi asta!

Aveţi grijă de voi şi de cei dragi!”, scria Catinca Neniu pe Facebook, în 9 aprilie.

Adauga un comentariu