Actualitate

Mesaj dur către Klaus Iohannis şi Ludovic Orban: De câte zile nu v-aţi primit salariul şi câte zile de şomaj tehnic aveţi?

Publicat: 09 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaj dur către Klaus Iohannis şi Ludovic Orban De câte zile nu v-aţi primit salariul şi câte zile de şomaj tehnic aveţi
Klaus Iohannis şi Ludovic Orban

Un mesaj dur dat de un cunocut avocat pentru preşedintele Klaus Iohannis şi Ludovic Orban. Într-o scrisoare deschisă, avocatul Nicu Learciu are o întrebare extrem de interesantă.

Acesta îi întreabă pe principalii oameni din stat despre zilele în care nu şi-au primit salariul, sau despre zilele în care au stat în şomaj tehnic. Cunoscutul avocat considera că cei doi oameni nu se gândesc la familiile distruse în urma deciziei de a reînchide restaurantele şi cafenelele.

Avocatul Nicu Learciu considera că Guvernul a acţionat cu dublă măsură

Acesta dă drept exemplu cazul de la Metroul din Bucureşti unde, în cursul zilelor trecute, peroanele au fost extrem de ocupate. Patron de restaurant, Nicu Learciu considera că diferenţa dintre 4 persoane la masă şi imbulzeaza de la metrou sunt total diferite, ţinând cont că nu are cum să existe un focar de infecţie în restaurant:

Mesajul devastator al avocatului Nicu Learciu

„Închideţi restaurantele, saloane de evenimente, de pe urma cărora au de pierdut şi alte domenii de activitate.
Nu ne lăsaţi să ne facem evenimente în familie că ne îmbolnăvim, ca să ce ? Să mergem la metrou să ne călcăm în picioare ?
Cum poate fi un restaurant „focar de infecţie” mai mare decât cel din poză aceasta? Se compară 4 persoane state la o masă, distanţaţi… faţă de îngrămădeală de la metrou ? Dar ce să vă pese.. de 30 ani nu a făcut nimeni nimic pentru infrastructura şi bunăstarea cetăţenilor!
Aţi avut nevoie de voturi, încurajaţi lumea să iasă din case, ne-aţi pus să ne dăm măştile jos în secţiile de votare… atunci nu puteam să ne infectam ? Ba mai mult, aţi creat cabine speciale de vot pentru cei suspecţi de covid, pe când la restaurant, cine are temperatură peste 37.3 sau e suspect de covid.. NU INTRA! Unde a fost riscul mai mare ? La vot.. sau la restaurant ?

De PAȘTE erau 200 de cazuri în România de Covid, şi ne ameninţaţi pe la TV că vor fi înmormântări dacă nu stăm în case. La ALEGERILE LOCALE de ce nu aţi abordat aceeaşi poziţie şi să ne ţineţi în casă ??
Raed Arafat Marcel Vela Klaus Iohannis Nicușor Dan Ludovic Orban
– ce pierderi financiare aţi avut în perioada asta?
– Câte zile de şomaj tehnic sau luni în care nu v-aţi primit salariu aţi avut ??
E uşor să lucrezi la stat, să îţi iei salariul întreg, ba chiar pentru unele funcţii să se şi mărească salariile sau să se primească sporuri în perioada aceasta, dar vă gândiţi câte familii aţi distrus cu deciziile voastre??
Vă rugăm, fiţi o singură lună manager de restaurant ( nu zic ospătar ), manager de hotel, fiţi o lună administratorul unei firme de distribuţie articole horeca, fiţi actor, fiţi un simplu angajat ÎN ROMÂNIA… şi vedeţi CÂT DE BINE NE ESTE ACASĂ??? Sau aţi trăi din păcănele ?? Că văd că acolo nu se îmbolnăveşte nimeni.
** poză de azi, 07.10.2020, Staţia de Metrou Unirii”. (foto în galerie)

Pelerinajul de la Cuvioasa Parascheva a fost interzis

Sărbătoarea Sfintei Parascheva este diferită în acest an. Dacă până acum în prima zi de pelerinaj ajungeau la Iași câteva mii de oameni, iată că în acest an abia dacă au ajuns câteva zeci de persoane. Motivul? Autoritățile au decis ca la racla Sfintei Parascheva să ajungă doar credincioșii care sunt din municipiul Iași. Astfel, orice persoană care nu este din municipiul Iași, nu are ce căuta la raclă. Această decizie i-a revoltat pe credincioși. Jandarmii care au înconjurat Mitropolia au în acest an, poate, cea mai grea misiune. Trebuie să le explice credincioșilor că nu se pot apropia de Moaștele Sfintei Parascheva. Încă de la primele ore ale dimineții de ieri oamenii au îceput să se revolte.

Adauga un comentariu