Titlurile zilei

Mesajele purtate de o puștoaică de 17 ani din Iași cu un necunoscut au ajuns virale. Ce sumă i-a propus bărbatul pentru a întreține relații sexuale și ce părere are Poliția despre întreaga poveste

Publicat: 19 nov. 2020
O adolescentă din Iași a postat un anunț de angajare pe OLX și a fost abordată de un individ care voia să întrețină relații sexuale cu aceasta
Mesajele primite de o adolescentă din Iași de la un individ care voia să întrețină cu ea relații intime

O adolescentă în vârstă de 17 ani a făcut o postare în mediul online care a devenit virală. Puștoaica din Iași a postat pe un site de profil un anunț în care își manifesta dorința de a lucra ca bonă în această perioadă. Deși este minoră și este elevă, a vrut să câștige ceva bani de buzunar. La scurt timp după ce a făcut postarea, a fost abordată de un bărbat care i-a propus o colaborare ciudată. Bărbatul i-a spus că o plătește cu 2.800 de lei lunar dacă acceptă să aibă grijă de un copil de șase luni și dacă acceptă să întrețină relații sexuale „discrete”. Polițiștii din Iași au intrat pe fir și sunt pe urmele bărbatului

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Iași, a făcut recent o postare care a devenit virală. Puștoaica a făcut o captură de ecran la o conversație pe care a avut-o cu un necunoscut. Povestea începe în urmă cu câteva zile, când adolescenta a cărei identitate o vom proteja a postat un anuț pe OLX. În acel anunț spunea că vrea să lucreze ca bonă, precizând că are 17 ani. La scurt timp a fost abordată de un bărbat care i-a spus că are nevoie de o bonă pentru copilul său în vârstă de 6 luni. Adolescenta i-a spus că trebuie să intre online la cursuri pe timpul zilei, dar poate avea grijă și de copil în acest timp. Discuția avea să degenereze din acel moment. Copilei i s-a propus să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani.

A abordat-o pe minoră la scurt timp după ce aceasta a postat anunțul

Se pare că individul avea textul pregătit.

„Eu am publicat un anunț pe OLX. Am vrut să lucrez ca bonă. În anunț am specificat că am 17 ani. La scurt timp am fost abordată de un bărbat care mi-a spus că are un bebeluș de 6 luni și are nevoie de o bonă. I-am explicat că în timpul zilei trebuie să intru la cursuri online, dar că pot avea grijă de copil, chiar și așa. Mi-a spus că este de acord și că îmi poate da 1.100 de lei. Ulterior mi-a spus că îmi dă 2.800 de lei dacă accept să întrețin cu el relații intime, iar dacă nu sunt, nu mai este valabil job-ul”, a spus adolescenta.

Copila i-a dat un mesaj bărbatului în care i-a spus că este minoră, însă individul nu a părut deranjat de acest „detaliu”.

Povestea adolescentei a ajuns virală în mediul online

Deși copila i-a spus că este minoră, individul nu a fost deranjat de asta.

„I-am spus că am 17 ani, iar el mi-a spus că a citit asta”, a completat adolescenta.

Ulterior, fata a refuzat oferta, iar în acel moment bărbatul a încheiat orice conversație.

„I-am spus că am prieten, că sunt minoră și că nu accept. Atunci m-a blocat peste tot și a încheiat discuția”, a mai spus tânăra.

Pentru a nu mai fi situații similare, adolescenta a postat prin ce a trecut pe Facebook.

„Am postat pe Facebook prin ce am trecut pentru ca toate fetele care își caută de muncă să știe ce li se poate întâmpla. Nu mi se pare normal să existe astfel de situații. Domnul respectiv avea o poză cu „Jandarmeria Română”, probabil pentru a da sentimentul de încredere”, a mai spus adolescenta din Iași.

Polițiștii au intrat pe fir și fac verificări în acest caz

Reporterii BZI au luat legătura cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Aceștia au precizat că au deschis o anchetă în acest caz.

„Polițiștii ieșeni s-au autosesizat cu privire la această situație și fac verificări pentru a stabili întreaga situație de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Este greu de spus dacă individul care a abordat-o pe adolescentă poate fi tras la răspundere. Cert este că multe adolescente vor să câștige bani de buzunar și cred că un job ca bonă le oferă siguranță. Iată că nu este chiar așa. Nimeni nu știe dacă bărbatul care i-a propus fetei să întrețină cu el relații sexuale a mai propus și altor minore același lucru și nici dacă a reușit.

Comentarii
 • Minora are parinti care trebuiau sa cunoasca intentia ei de a da anunt pentru a lucra ca bona si sa-si dea acordul inainte ca ea sa-si ofere serviciile.
  Orice parinte cu scaun la cap nu ar angaja o bona minora, cu sau fara experienta ingrijirii unui copil care, conform celor declarate chiar de aceasta eleva, considera ca poti sta cu un copil, chiar si de 6 luni si in acelasi timp poti fi online si la programul scolii. Poate parintii elevei vor fi mai atenti pe viitor la fiica lor iar aceasta va invata mai multe despre pericolele la care se expune.
  Si poate vor da si de urma pradatorului.

 • Dacă lucrează la jandarmeria IAȘI, afară din funcție că face România de râs și să se ducă să muncească la Salubris la strâns gunoiul. Nici cei de la Salubris nu fac una ca asta,ei sunt mai civilizați. Atunci despre acest domn care lucrează la jandarmeria IAȘI cu o funcție…educațională ptr alții/altele. DOMNUL nu avea soție, cu cine făcut bebelusul?Rusine să-i fie.ATENȚIE FETELOR TINERE!

 • O portretizati ca si cum ar fi o fetita inocenta de 7 ani. Are prieten si cele mai multe la 17 ani sunt deja de mult plictisite total de falus. Bineinteles ca nu e ok nici abordarea insului.

 • Dumneavoastra blamati parintii fetei? Doamne in ce lume traim. Faptul ca un barbat se da la minore si ofera bani in schimbul serviciilor sexuale, avand si el la randul sau o fata acasa, vi se pare normal? Oameni buni, treziti-va la realitate. Este vorba de un pedofil in toata regula.

 • Mi se pare o idiotenie sa i se dea sfaturi celei de 17 ani ce are voie si ce nu sa faca.
  Problema este alta. Problema este a dereglatului mintal care a putut face o asemenea propunere si a unei societati care nu pedepseste asemenea apucaturi. Ba mai mult vad comentarii injurioase la adresa tinerei ca vezi doamne la 17 ani are „experienta”. Bai nene, indiferent daca ar fi asa ceva, nimeni nu are dreptul sa faca asemenea propuneri unei persoane si mai cu seama unei minore.
  Uneori stai si te intrebi cine este mai bolnav? Cel care a facut anuntul sau a societatii in care traim. Ma tem ca raspunsul este ……(il stiti si voi).

 • Realizezi ca e legal si total normal sa lucrezi de la 16 ani, nu? Poate are părinți săraci, bolnavi ș.a.m.d sau poate nu vrea sa stea sa le ceara toata ziua bani, asa ca vrea sa si castige singură niste bani CURATI. Iar bolnavul al cărui prim instinct a fost sa comenteze de faptul ca are prieten si ca fetele de 17 ani sunt sătule de faus, in loc sa vezi cati dereglati si pedofili sunt de fapt in Romania, tu fix la lucruri care n au treaba cu tine sau cu viitorii tai copii te gândești. Gândire de rahat. Mulți va bateti capul cu ce fac copilele de 17 ani, dar va doare undeva ca sunt criminali si pedofili liberi pe strada… din partea mea fata poate sa aiba relații sexuale până nu mai poate, e legal tot de la 16 ani, pentru ca mi se pare mai grav faptul că un adult CU COPIL e in stare sa ofere bani unui alt copil ca sa si-o tragă cu el. Penibil.

 • ”A fost o gluma”, fapta nu exista !. deci no sa se intample nimc !, acum ar trebui anchetat ”prietenul ” !, ori ala are voie legal la savarina minorei ? . nici asa nui bine ?

Adauga un comentariu