Sport

Mesajul Cristinei Neagu după eșecul dezastruos cu Japonia

Publicat: 13 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul Cristinei Neagu după eșecul dezastruos cu Japonia

Cristina Neagu a venit cu un nou mesaj după dezastrul de la Campionatul Mondial, pe care România l-a încheiat cu o înfrângere rușinoasă, 20-37 cu Japonia.

„Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără și neexperimentată, iar multe dintre fete și-au făcut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obținut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am încredere că această experiență ne va face mai puternice. Mulțumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat și mai tare «Hai România»!”, a scris Cristina Neagu pe Facebook.

Eșec umilitor în ultimul meci

Echipa feminină de handbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-20 (18-8), de Japonia, în ultimul meci din cadrul grupei principale II a Campionatului Mondial, suferind cea mai dură înfrângere la acest turneu final.
România a încheiat pe ultimul loc grupa, fără nicio victorie și fără niciun punct, și pe locul 12 competiția.

Adauga un comentariu