Actualitate

Mesajul deputatului PSD, Marius Ostaficiuc, cu ocazia Zilei Naţionale a României

Publicat: 01 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul deputatului PSD Marius Ostaficiuc cu ocazia Zilei Naţionale a României
Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc

Deputatul Partidului Social Democrat, Marius Eugen Ostaficiuc, a transmis un mesaj astăzi, 1 Decembrie 2021, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„Astăzi, România îmbracă haine de sărbătoare!
103 ani de la actul Marii Uniri! 103 ani de când România a devenit un stat modern pe harta Europei! Peste un secol de când România a devenit un stat recunoscut de marile puteri și a început să conteze pentru bogații continentului.

În tot acest timp, românii au trecut prin momente tot mai grele și de care au reușit să treacă cu bine. De-a lungul anilor, românii și-au demonstrat unitatea în fața evenimentelor care i-au pus la încercare, au demonstrat că patriotismul nu a murit niciodată și că este prezent în adâncul inimii orice s-ar întâmpla. Și astăzi avem nevoie mai mult ca oricând de unitate, de colaborare și de înțelegere pentru a trece cu bine peste obstacolele vieții. Suntem datori să cinstim în continuare memoria înaintașilor noștri, să nu uităm de jerta soldațiilor din cele două Războie Mondiale, de oamenii care au înfăptuit idealul Unirii pentru ca noi să avem statul de astăzi.

Este de datoria noastră să nu uităm aceste lucru, să nu abandonăm idealurile înaintașilor și să continuăm să luptăm pentru a le oferi copiilor noștri un viitor mai bun. Românul are simțul patriotismului dintotdeauna, românul a știut să își apere bogățiile și țara, iar acest lucru trebuie să ne dea și nouă, urmașilor, imboldul necesar pentru a continua.
Sentimentul de patrie nu trebuie expus doar astăzi, de Ziua Națională a României, ci cu toții trebuie să simțim românește în orice moment.
Va trece și această pandemie, vom depăși și această criză și vom reintra pe calea normală, dorită de toată lumea. Împreună, românii au dovedit de fiecare dată că pot trece cu bine peste orice, că putem construi o țară pentru cei care vin în urma noastră.

Sunt idealuri pe care le putem îndeplini și pe care trebuie să le punem în aplicare. Avem pârghiile necesare că aceste lucruri să se întâmple, trebuie doar să vrem să facem din România o țară excepțională.
La mulți ani, România!
La mulți ani, dragi români!”, a transmis Marius Eugen Ostaficiuc, deputat PSD.

Adauga un comentariu