Cancan ultimă oră

Mesajul emoționant al lui Răzvan Simion prin care a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Publicat: 07 iun. 2020

Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble, într-un mesaj pe Instagram, după mai multe zile de zvonuri și de liniște. Timp de mai multe zile, s-a tot zvonit că povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a încheiat, pricipalul semn fiind faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și că și-au șters pozele pe care le aveau împreună. Însă, în trecut, când au mai fost loviți de zvonuri despre o posibilă ruptură, cei doi au infirmat clar acest lucru. Nu același lucru s-a întâmplat și de această dată. Iată, așa, că liniștea ascundea cel mai dureros lucru: adevărul.

Mesajul emoționant al lui Răzvan Simion

Pe pagina sa de socializare, matinalul a postat un mesaj foarte sincer și dureros, în care vorbește despre iubire și felul în care a suferit.

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit”, a scris prezentatorul TV.

Așa a ajuns să confirme și vestea de care mulți fani se temeau: despărțirea de Lidia Buble, cu care avea o relație de ani buni de zile.

„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion.

Adauga un comentariu