Un tânăr care a comandat o omletă în restaurantul lui Dani Oțil a rămas surprins inițial la vederea notei de plată. Nu mai e niciun secret că, adesea, vedeta de la Antena 1 a fost acuzată că are prețuri piperate în localul său. Cu toate acestea, Dani Oțil consideră că prețurile se justifică și nu le consideră mari, având în vedere locația restaurantului.
De câțiva ani, Dani Oțil s-a lansat în lumea afacerilor, acesta deschizând un restaurant în care, potrivit zvonurilor de la acea vreme, ar fi investit peste 100.000 de euro. Are și un partener în această afacere, dar și mai mulți angajați. Localul lui Dani Oțil se află în zona de nord a Bucureștiului, iar de multe ori prezentatorul TV a fost acuzat că are prețuri piperate în locația sa, potrivit Cancan.
Surpriza de care a avut parte un tânăr care a comandat o omletă în restaurantul lui Dani Oțil
Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România și are numeroși fani. Ei bine, atunci când aceștia au auzit că matinalul de la Antena 1 și-a deschis restaurant, mulți au fost cei care și-au dorit să îi treacă pragul și să testeze preparatele din loculul acestuia. Însă, unii dintre cei care i-au trecut pragul au fost surprinși să vadă prețurile practicate de Dani Oțil în restaurantul său. Este și cazul unui tânăr care a avut un șoc când a văzut nota de plată, după ce a comandat o omletă.
Recent, un vlogger a mers și el în restaurantul lui Dani Oțil, unde a comandat, printre altele, și o omletă. Deși preparatul a fost bun și corect pregătit din punctul de vedere al acestuia, prețul a fost totuși destul de mare.
Mai exact, se pare că în restaurantul lui Dani Oțil o omletă fresh caprese se vinde la prețul de 42 de lei. Tânărul a fost surprins atunci când a văzut nota de plată, însă a concluzionat că în ansamblul experiența din restaurantul matinalului de la Antena 1 a fost una bună și i-a acordat o notă destul de mare.
„Arată foarte bine. Până acum pe plating, pe viteza de servire și pe locație, restaurantul este top. Mâncarea a fost bună. Aș da o notă de 8,75 din 10. Iar raport calitate preț este undeva la 8,25”, a spus tânărul.
Un restaurant cu pretenții
De-a lungul timpului, restaurantul lui Dani Oțil a fost vizitat de o mulțime de clienți, iar mare parte dintre aceștia spun că matinalul ar practica niște prețuri destul de piperate. De exemplu, o supă de cocoș cu găluște costă 35 de lei, un ciolan de purceluș costă 92 de lei, iar pentu saramura de caracatiță trebuie să plătești 110 lei.
Ei bine, având în vedete plângerile referitoare la tarifele practicate în restaurant și glumele care s-au făcut de-a lungul timpului pe marginea acestui subiect, Dani Oțil a reacționat și spune că din punctul lui de vedere, prețurile se justifică și chiar sunt destul de mici având în vedere locația restaurantului, dar și calitatea preparatelor.
„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului”, a fost reacția lui Dani Oțil.