Prima pagină » National » Mesajul lui Carmen Iohannis despre tragedia de la spitalul din Piatra Neamț! Cum au reacționat urmăritorii acesteia

Mesajul lui Carmen Iohannis despre tragedia de la spitalul din Piatra Neamț! Cum au reacționat urmăritorii acesteia

16 nov. 2020, 18:18,
Bianca Rebegea, în National

După incendiul de la spitalul din Piatra Neamț, întreaga țară se află în doliu. Acolo și-au pierdut viața 11 persoane, fapt care întristează pe toată lumea. Printre persoanele care sunt alături de familiile victimelor tragediei se află și Carmen Iohannis, soția președintelui României, care și-a arătat regretele, prin intermmediul paginii sale de socializare.

Carmen Iohannis a postat o fotografie neagră, ceea ce semnifică doliul. Acest fapt i-a făcut pe urmăritori să își prezinte regretele:

„E noapte-n sufletele noastre, luminița speranței se stinge cu zi ce trece”. „Mare durere în suflet, pentru familiile lor. Dumnezeu să i odihnească în pace”. „Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace!”. „Odihnă și lumină veșnică. Condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre comentariile scrise pe pagina de Facebook a lui Carmen Iohannis.

Mesajul președintelui României după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț

Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la Secția de Terapie Intensivă și transmit condoleanțe și multă putere familiilor în aceste momente grele.

Urez însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”, a scris, la rândul său, Klaus Iohannis, pe Facebook.

Sâmbătă, 14 noiembrie, în secția ATI COVID Piatra-Neamț a izbucnit un incendiu, acolo unde se aflau 15 pacienți în stare critică, ventilați mecanic. Luni, bilanțul morților a ajuns la 11.

Colegiul Medicilor reacţionează la incendiul de la Piatra Neamţ: „Această tragedie arată şi infrastructura deficitară a spitalelor”

Colegiul Medicilor din România exprimă regretul şi transmite condoleanţe pentru victimele incendiului din această seară care s-a produs în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

„Colegiul Medicilor din România exprimă regretul şi transmite condoleanţe pentru victimele incendiului din această seară care s-a produs în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Suntem de asemenea alături de colegul nostru medic aflat de serviciu şi care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informaţiilor să salveze pacienţii.

Sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii! Am avut incendiul de la Maternitatea Giuleşti, iar acum această tragedie care poate arată şi infrastructura deficitară a spitalelor”, se arată în mesajul CMR, semnat de preşedintele prof. dr. Daniel Coriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *