Actualitate

Președintele Klaus Iohannis, după incendiul de la Spitalul din Piatra Neamţ: „Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la ATI”

Publicat: 14 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele Klaus Iohannis după incendiul de la Spitalul din Piatra Neamţ Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la ATI
Președintele României, Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis reacţionează la incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, unde au murit 10 oameni.

„Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la Secția de Terapie Intensivă și transmit condoleanțe și multă putere familiilor în aceste momente grele. Urez însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”, scrie Iohannis pe Facebook.

Colegiul Medicilor reacţionează la incendiul de la Piatra Neamţ: „Această tragedie arată şi infrastructura deficitară a spitalelor”

Colegiul Medicilor din România exprimă regretul şi transmite condoleanţe pentru victimele incendiului din această seară care s-a produs în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

„Colegiul Medicilor din România exprimă regretul şi transmite condoleanţe pentru victimele incendiului din această seară care s-a produs în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Suntem de asemenea alături de colegul nostru medic aflat de serviciu şi care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informaţiilor să salveze pacienţii.

Sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii! Am avut incendiul de la Maternitatea Giuleşti, iar acum această tragedie care poate arată şi infrastructura deficitară a spitalelor”, se arată în mesajul CMR, semnat de preşedintele prof. dr. Daniel Coriu.

Adauga un comentariu