Cancan ultimă oră

Mesajul lui Smiley după ce Gina Pistol și fiica sa au fost externate: „Au ajuns!“ – VIDEO

Publicat: 13 mart. 2021
Smiley și Gina Pistol sunt părinți

Smiley și Gina Pistol sunt foarte fericiți după ce frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite“ a adus-o pe lume pe fetița lor marți, 9 martie.

Cei doi au așteptat cu sufletul la gură acest moment, mai ales că voiau să o cunoască cât mai repede pe fetița lor.

Gina Pistol a născut marți, iar întreaga intervenție a decurs cum nu se putea mai bine. Bucuria a fost una imensă pentru cei doi proaspeți părinți, dar și pentru familiile și prietenii lor.

Imediat după naștere, Smiley a făcut cunoștință cu fetița sa, însă într-un mod virtual, pentru că Gina Pistol nu a avut voie să primească vizite, din cauza restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Astfel, simpaticul artist a așteptat cu sufletul la gură ca iubita și fiica sa să fie externate, pentru a putea fi, toți, în sfârșit, împreună.

Smiley, melodie de dragoste pentru Gina Pistol

Pentru a-și exprima bucuria pe care o simte, dar și dragostea pentru Gina Pistol, Smiley a lansat cea mai nouă melodie – Până la tine – în care vorbește despre iubirea pe care i-o poartă mamei fetiței sale.

‘„Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a scris Smiley pe Facebook.

Noua piesă a fost primită cu bucurie de fani, care, de asemenea, au ținut să-l felicite pentru gestul plin de iubire pe care l-a făcut față de femeia care l-a făcut tată.

Gina Pistol a născut marți, pe 9 martie, o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi părinți nu au precizat încă ce nume a primit micuța, însă le-au transmis fanilor că micuța este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja ca nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Facebook, la puțin timp după ce a devenit tată.

Gina Pistol: „Așa începe fericirea!“

La puțin timp după ce a născut fetița, Gina Pistol s-a declarat extrem de fericită că este mămică.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare”, a spus Gina Pistol, la puțin timp după ce a născut fetița.

Adauga un comentariu