National

Mesajul lui Sorin Cîmpeanu, cu ocazia Zilei Copilului: „Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții”

Publicat: 01 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul lui Sorin Cîmpeanu cu ocazia Zilei Copilului Ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții
În momentul de faţă este încă analizată de către Ministerele Sănătății și Educației ideea ca profesorii nevaccinați anti-Covid-19 să fie testați. Sorin Cîmpeanu vrea reluarea cursurilor cu toți elevii în clase din data de 13 septembrie 2021

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a transmis un mesaj celor mici, cu ocazia Zilei Copilului. Ministrul i-a felicitat pentru că au dat dovadă de o capacitate de înțelegere și adaptare, mai mare decât cea a adulților.

În data de 1 iunie, când este sărbătorită Ziua Copilului, ministrul Sorin Cîmpeanu le-a transmis celor mici că inteligența lor emoțională și capacitatea de adaptare la vremurile grele din pandemie le-au depășit pe cele ale generațiilor mature. De asemenea, ministrul le-a trimis mesaje de încurajare copiilor: „Vom depăși aceste grele încercări și veți performa surprinzător, în ciuda greutăților”.

„Știu că înțelegeți mai mult decât vreți să ne lăsați impresia, pentru că ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții!

Felul în care voi ați răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligența voastră emoțională și capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generațiilor mature.

Sper să vă păstrați forța și încrederea că împreună: copii, părinți și bunici – vom depăși aceste grele încercări și că veți performa surprinzător, în ciuda greutăților”, a scris Sorin Cîmpeanu în mesajul adresat copiilor, potrivit Mediafax.

Sorin Cîmpeanu, mesaj pentru copii și părinți, de Ziua Copilului: „Orizontul ne arată lumina – pentru copii și pentru noi”

Ministrul Educației nu i-a uitat nici pe părinți. El i-a felicitat pentru că au suplinit și au sprijinit școala, considerându-i adevărați parteneri fără de care educația nu se poate împlini cum se cuvine.

„Am traversat împreună cele mai mari temeri legate de viața noastră și de viitorul copiilor noștri. Orizontul ne arată lumina – pentru copii și pentru noi.

Vă felicit pentru ca ați sprijinit și suplinit școala, vă consider adevărați parteneri fără de care educația nu se poate împlini cum se cuvine”, a mai transmis ministrul Educației.

Ludovic Orban le-a spus poezii copiilor la Palatul Parlamentului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, marți, pe 1 iunie, Camera Deputaților își deschide porțile. Instituția poate fi vizitată gratuit, între orele 10.00 – 16.00. Accesul va fi permis pe la intrarea C1.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a decis să le recite micilor vizitatori o serie de poezii, chiar în cabinetul său.

„Îmi ia mult timp să vă povestesc câte năzbâtii am făcut… Acum trebuie să dăm un exemplu către copii, să fie cuminți și să respecte regulile”, spune Ludovic Orban, întrebat care este cea mare năzbâtie făcută în copilărie.

Președintele Camerei Deputaților a făcut fotografii cu copiii care au venit la Ziua Porților Deschise, eveniment organizat de Ziua Internațională a Copiilor.

„Este o instituție importantă a statului. E important ca și copiii să vadă unde se iau decizii, unde se fac legi și, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează și lor viața”, mai spune Orban despre prezența copiilor în Palatul Parlamentului.

Adauga un comentariu