Cancan

Mesajul Mirelei Vaida după întâmplarea nefericită de la Acces Direct: „Trec printr-o perioada foarte grea”

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul Mirelei Vaida după întâmplarea nefericită de la Acces Direct Trec printr-o perioada foarte grea
Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant în care a specificat că trece printr-o perioadă foarte grea

După episodul violent prin care a trecut atunci când a fost atacată în direct de către o femeie goală, Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant în care a specificat că trece printr-o perioadă foarte grea.

Îndrăgita prezentatoare TV a postat mesajul pe o rețea de socializare în care le-a mulțumit fanilor pentru susținere. De asemenea, Mirela își dorește foarte mult că viața ei să revină mai repede la normal.

Mesajul Mirelei Vaida după întâmplarea nefericită de la Acces Direct

Mirela Vaida încearcă să depășească episodul șocant prin care a trecut, la Acces Direct, după ce o femeie complet dezbrăcâtă a intrat în platoul emisiunii și a vrut să o omoare, lovind-o cu un bolovan uriaș.

Pe contul ei de Instagram, Mirela Vaida a postat un mesaj emoționant prin intermediul căruia le-a mărturisit fanilor săi că le este recunoscătoare pentru toate mesajele de încurajare pe care le-a primit din partea lor și că își dorește mult că viața ei să revină cât mai repede la normal.

„Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez!” a scris Mirela Vaida, pe rețeaua de socializare.

De ce a atacat-o femeia goală

Unul dintre angajații de la Antena 1 susține că femeia a mai venit pe la platouri, în încercarea de a primi banii cu pricina, însă fără rezultat, așa că a plănuit un atac asupra Mirelei Vaida, cea pe care a găsit-o direct vinovată pentru faptul că nu a primit banii pentru declarațiile oferite.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor

Mirela Vaida se află în continuare în stare de șoc, după ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Vedeta își aduce aminte în fiecare moment de cuvintele pe care le-a rostit femeia înainte de a fi preluată de oamenii legii. Mai mult decât atât, prezentatoarea Tv a mers la poliție și a depus o plângere penală pentru tentativă de omor.

„Ea a şi spus la ieşirea din sediu, când o duceau poliţiştii încătuşată, că am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul, deci a şi reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor. Eu am înţeles abia astăzi, după ce am depus plângerea penală, Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică, unde va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment.

Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva, sau i s-ar fi arătat de către cineva, pe unde să intre şi când anume”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul unei emisiuni televizate.

Adauga un comentariu