Sport

Messi, dorit de Real Madrid? Ce spune cel mai faimos fotbalist care a „trădat” Catalonia pentru Capitală!

Publicat: 24 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Messi dorit de Real Madrid Ce spune cel mai faimos fotbalist care a trădat Catalonia pentru Capitală
Leo Messi ar putea fi o țintă pentru Real Madrid

Luis Figo (47 de ani) a intrat în istorie în momentul în care a părăsit-o pe Barcelona pentru a pleca la marea rivală a catalanilor, Real Madrid. Acum, portughezul a fost întrebat dacă același lucru s-ar putea întâmpla și cu Lionel Messi (33 de ani).
Starul argentinian nu e deloc sigur că va rămâne la Barcelona, iar presa speculează că Real Madrid ar putea încerca „marea cu degetul” ca să îl aducă pe Messi pe Santiago Bernabeu.

„Pentru orice club e imposibil să achite clauza de reziliere a lui Messi. Nu e atât de mult dinamism pe piața transferurilor acum. Și nu văd pe nimeni să plătească salariul lui Messi! Cred că e imposibil să se petreacă ce s-a petrecut cu mine acum 20 de ani”, a zis Figo.

Figo a trădat Barcelona pentru Real Madrid în anul 2000

În 2000, Real Madrid a plătit 60 de milioane de euro pentru transferul portughezului din Catalonia. Mutarea nu le-a picat deloc bine fanilor Barcelonei. La 20 de ani distanță de la acel moment tensionat, fostul Balon de Aur a explicat despre decizia sa.

„A fost o decizie importantă, dar dificilă. Am plecat din orașul care mi-a dat foarte multe și în care m-am simțit bine. Dar, când ai impresia că nu ești recunoscut pentru ceea ce faci și ai o ofertă de la alt club, te gândești la ea”, a povestit Luis Figo.

Lionel Messi vrea să plece de la Barcelona

Nemulțumirile lui Lionel Messi, existente și până la finalul actualului sezon, sunt cauzate în principal de rezultatele modeste din Champions League, competiție pe care Barcelona nu a mai câștigat-o din 2015.
În ultimul meci jucat, cel care a dus la întețirea posibilității ca Messi să plece de pe Camp Nou, catalanii au suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului: 2-8 cu Bayern Munchen, în sferturile Ligii.

Adauga un comentariu