Eveniment-Social

Metodă ingenioasă pentru a avea frumoase suveniruri de la Muzeul Național al Literaturii Române Iași

Publicat: 11 mai 2020

În săptămânile grele ale pandemiei de COVID-19, Muzeul Național al Literaturii Române – MNLR Iași vine cu o provocare plăcută pentru publicul fidel sau turiști. Toți cei care au rămas plăcut impresionați de muzeele și exponatele acestora din capitala Culturală a României au o șansă în plus în a avea amintiri legate de toate acestea. Instituția a dezvoltat un sistem on-line cu ajutorul căruia pot fi achiziționate diverse obiecte care să le aducă aminte de Creangă, Eminescu, Topîrceanu, Kogălniceanu sau Alecsandri

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) Iași vine cu o inițiativă aparte pentru publicul fidel sau turiști. Astfel, cei care au vizitat și au rămas plăcut impresionați de muzeele și exponatele acestora din capitala Culturală a României au o șansă în plus în a avea amintiri legate de toate acestea. De asemenea, și cei care nu au ajuns niciodată aici au ocazia să rămână cu ceva.

Care este metoda prin care pot fi achiziționate suveniruri de la Muzeul Național al Literaturii Române Iași

În acest context, instituția a dezvoltat un sistem on-line cu ajutorul căruia pot fi achiziționate diverse obiecte care să le aducă aminte de Creangă, Eminescu, Topîrceanu, Kogălniceanu sau Alecsandri. Toate cele puse la dispoziție pot fi văzute într-un magazin virtual.

„În dorința de a rămâne aproape de public în perioada în care vizitele la muzeele literare sunt suspendate, Muzeul Național al Literaturii Române Iași a pregătit o nouă resursă în spațiul virtual: magazinul de suveniruri. Acesta permite achiziția on-line a suvenirurilor de la toate muzeele marii instituții de cultură ieșene. Astfel, venim în întâmpinarea celor care doresc să cumpere o mică amintire muzeală. O sacoșă de pânză, un notes și un semn de carte, o statuetă, un magnet personalizat pot deveni un cadou deosebit pentru cei dragi”, au anunțat cei de la Muzeul Literaturii.

Suveniruri care se pot achiziționa din muzeele literare ieșene sunt acum la un click distanță! Acestea pot fi admirate și, eventual, cumpărate de AICI: https://www.muzeulliteraturiiiasi.ro/suveniruri/

Adauga un comentariu