Cancan

Mihaela Călin a fost la un pas de divorț? Ce spune frumoasa prezentatoare despre partenerul ei de viață

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Călin a fost la un pas de divorț Ce spune frumoasa prezentatoare despre partenerul ei de viață
Chiar dacă s-a confruntat cu situații tensionate în căsnicie, prezentatoarea de știri Mihaela Călin a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț.

Multă lume se întrebă dacă Mihaela Călin a fost la un pas de divorț. Celebra prezentatoare de știri de la Antena 1 este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este o apariție rară la evenimentele mondene, spre surprinderea tuturor. Vedeta este căsătorită de câțiva ani cu Daniel Sava, de profesie avocat, iar de când a devenit mamă, viața acesteia s-a schimbat complet. Iată ce spune frumoasa prezentatoare despre partenerul ei de viață.

Mihaela Călin, despre presupusul divorț și zvonurile apărute în presă

Mihaela Călin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor.

Dincolo de celebritate, frumoasa prezentatoare are o familie superbă de care este tare mândră. Aceasta este căsătorită din 2018 cu Daniel Sava, bărbatul care i-a cucerit inima. În pofida zvonurilor apărute la un moment dat în spațiul public, Mihaela Călin a mărturisit că nu a fost vorba niciodată de divorț și că micile discuții din cuplu nu le-au afectat relația.

Mai mult, prezentatoarea Mihaela Călin și soțul ei radiază de fericire de când au devenit părinți. Cei doi au un băiețel, Petru, de care sunt tare mândri.

Știrista de la Antena 1 a vorbit recent despre provocările vieții de familie și cum este ea în ipostaza de soție și mamă.

„Petru este un copil bun, care ne face să ne bucurăm de fiecare etapă a lui. Nu mi se pare nimic greu cu el. Unde nu înțeleg ce se întâmplă, încerc să mă informez sau să iau lucrurile așa cum sunt, să mă gândesc mai mult la faptul că așa e el, copilul meu, și face unele lucruri diferit pentru că e un om diferit de toți oamenii de pe pământ, cu personalitatea și cu alegerile lui.”, a declarat frumoasa prezentatoare.

La vârsta de 39 de ani, Mihaela Călin se bucură de succes pe plan profesional și este mândră de familia ei superbă. Când vine vorba de partenerul ei de viață, aceasta are doar cuvinte de laudă. Prezentatoarea a recunoscut că soțul o susține mereu atât în carieră, cât și pe plan personal.

Și colegul de breaslă al știristei de la Antena 1, prezentatorul Cosmin Stan, are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și se declară un bărbat împlinit.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de știrista Anca Lungu. Aceasta s-a retras din televiziune și s-a mutat în Franța împreună cu soțul ei. După ce a trecut printr-un divorț dureros, aceasta și-a găsit fericirea alături de un afacerist celebru.

De încercări pe plan personal a avut parte și frumoasa artistă Diana Matei care a fost la un pas de divorț, însă a reușit să depășească momentele dificile din cuplu alături de partenerul ei de viață, Marian Cleante.

Un alt artist celebru din România care a ajuns în atenția publicului după ce a anunțat că divorțează după o căsnicie de mai mulți ani este actorul Silviu Biriș. Acesta a suferit enorm după despărțirea de soție și a fost la un pas să renunțe la actorie.

Mai mult, carismaticul prezentator Andrei Ștefănescu a trecut prin două căsnicii eșuate și s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața privată.

Ce spune celebra prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima

Mereu discretă când vine vorba de viața privată, frumoasa prezentatoare a vorbit de puține ori despre soțul ei. Vedeta a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Mihaela Călin are o căsnicie frumoasă alături de Daniel Sava, bărbatul care i-a cucerit inima. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, iar de când formează o familie sunt mai fericiți ca oricând.

În cadrul unui interviu, știrista a mărturisit că au existat perioade în care au fost despărțiți atunci când se aflau la începutul relației, însă și-au dat seama treptat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

,,Noi ne ştim de şapte ani, a fost o relaţie în care am testat totul şi cum este să nu mai fim împreună. Am fost despărţiţi câţiva ani şi când ne-am regăsit, totul a fost într-o linişte, ne-am dat seama că suntem împreună pentru că ne este bine împreună.”, a precizat aceasta.

Mihaela Călin a declarat că în pofida momentelor mai grele din cuplu, nu s-a gândit niciodată la despărțirea de partenerul de viață. Aceasta formează împreună cu soțul ei unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se bucură din plin de viață și de băiețelul lor superb.

Chiar dacă s-a confruntat cu situații tensionate în căsnicie, prezentatoarea de știri Mihaela Călin a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț. Frumoasa vedetă este extrem de fericită alături de soțul ei, iar pe plan profesional are parte de aprecierea și admirația publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu