Cancan

Cosmin Stan are o familie superbă. Ce spune carismaticul prezentator despre provocările vieții de familie

Publicat: 08 feb. 2022
Cosmin Stan are o familie superbă. Ce spune carismaticul prezentator despre provocările vieții de familie
Cosmin Stan, celebrul prezentator de știri, are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Celebrul prezentator Cosmin Stan are o familie superbă. Dincolo de cariera de succes și de realizările impresionante pe plan profesional, acesta este împlinit în viața privată. Cosmin Stan are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și doi copii de care este tare mândru. Iată ce spune carismaticul prezentator despre provocările vieții de familie.

Cosmin Stan, un prezentator de succes și un soț devotat

Cosmin Stan s-a remarcat de-a lungul timpului la pupitrul știrilor de la Antena 1, dar și la Pro Tv.  Faimosul prezentator se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de lumina reflectoarelor, acesta este o prezență discretă la evenimentele mondene.

Extrem de rezervat este și atunci când vine vorba de viața privată. Cosmin Stan a dorit mereu să își țină familia departe de ochi curioșilor. Puțini sunt cei care știu că prezentatorul de știri are o soție superbă și doi copii frumoși, pe Mark și Maia.

Despre soția lui, Cosmin Stan are doar cuvinte de laudă, mărturisind că a avut parte mereu de susținerea partenerei lui de viață.

,,Oana este întotdeauna prima care află de neliniștile mele și tot ea este cea căreia îi cer sfatul. (…) Este răbdătoare, are o voință de fier și știe să asculte, atunci când ai ceva de spus. În plus, deși la prima vedere pare fragilă, are o forță interioară cu care ar putea muta munții din loc. Și toate acestea laolaltă fac din ea cea mai bună mamă din lume. ”

De când este tătic, prezentatorul se bucură din plin de viață și dedică mai mult timp familiei.

,,Mark și Maia sunt echilibrați, plini de viață și dornici întotdeauna de aventură. Pentru că i-am luat cu noi peste tot încă de când s-au născut, sunt la rândul lor mari iubitori de călătorii așa că așteaptă cu sufletul la gură orice plecare cu avionul. ”, a declarat prezentatorul.

Colegul său de breaslă, Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo de la Antena 1, are o familie frumoasă și se declară un bărbat împlinit. De asemenea, Iuliana Tudor se bucură de împliniri pe plan personal și de o carieră de succes în televiziune.

O poveste de dragoste aparte trăiește și fosta știristă Anca Lungu, care s-a retras din televiziune și a plecat din țară împreună cu partenerul ei de viață.

Cum face față prezentatorul provocărilor din viața de familie

Cosmin Stan a mărturisit că de când a devenit tată, viața lui este mult mai palpitantă. Prezentatorul a recunoscut că provocările din viața de familie sunt solicitante, dar în același timp frumoase.

În cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit cum este el dincolo de lumina reflectoarelor și cum este în ipostaza de tată.

,,De când sunt părinte, am devenit ultrasensibil la orice poveste despre copii care au de suferit – din orice motiv. Și, în astfel de cazuri, mă apucă o revoltă interioară greu de stăpânit, pentru că mi se pare nedrept ca un copil, orice copil, să pățească ceva rău. (…)

Ca tată, cea mai mare provocare este să țin pasul cu noua generație. Copiii din zilele noastre sunt superinteligenți și pare că se nasc deja digitalizați. Iar ai mei sunt la fel. La 10 și, respectiv, 6 ani, ambii se simt în largul lor în această lume a tehnologiei și visează cu ochii deschiși cum vor transforma ei înșiși lumea. ”, a mărturisit acesta.

Cosmin Stan se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. La vârsta marilor împliniri este și fosta prezentatoare Geanina Ilieș, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

În schimb, Oana Frigescu a trecut printr-un divorț dureros, însă în prezent este fericită și se bucură de succes în afaceri.

Cosmin Stan, celebrul prezentator de știri, are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu