Cancan ultimă oră

Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune. Ce face acum fosta vedetă TV

Publicat: 13 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune. Ce face acum fosta vedetă TV
Ce face Mihaela Tatu după ce a renunțat la televiziune

Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, care a scris istorie cu emisiunea „De 3x femeie”, pe care a prezentat-o ani întregi la acasă TV, s-a reprofilat.

Cunoscută drept una dintre cele mai de success realizatoare de emisiuni TV, Mihaela Tau a renunțat la televiziune din cauza problemelor de sănătate.

Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune: „Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane“

Retrasă din televiziune din cauza unor probleme grave de sănătate și anume, un fibrom uterin, cu o mărime de 11 cm, care o incomoda foarte mult în timpul activităților sale, Mihaela Tatu a decis să renunțe la toate evenimentele la care obișnuia să participe.

Aceasta a considerat că a venit momentul să se echilibreze, să fie mai retrasă și să se ocupe strict de propria persoană, urmând un regim strict pentru a ține boala sub control.

„Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp“, a spus Mihaela Tatu.

„Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine»!“

Fosta vedetă TV, care a slăbit 23 de kilograme, susține că își acordă mai mult timp și a învățat să aibă grijă de ea.

„Dacă nu porneşti cu astea trei, nu este ok. Am slăbit 23 – şi mai trebui. Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct.’, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni.

Stil de viață sănătos

Astfel, Mihaela Tatu a adoptat un stil de viață sănătos, și-a dedicat mai mult timp propriei sale persoane și s-a redescoperit. Ea mărturisește că a călătorit mai mult, s-a ocupat mai mult de aspectul său fizic și a reușit să obțină silueta la care visa, slăbind peste 20 de kilograme. Călătoria spirituală în care a pornit a ajutat-o să se regăsească pe sine şi să-şi conştientizeze mai clar dorinţele şi deciziile legate de acestea. Astfel, s-a reprofilat și face acum ceea ce îi place.

„Dacă acum stai agățat de televizor, vei rămâne într-o energie joasă… Da, trecem prin niște schimbări mari. Pământul se odihnește un pic… Eu, de exemplu, zilnic îmi schimb rochia ca și cum aș ieși afară din casă.

Fac lucruri pentru mine, dar, cum să spun, nu le fac cu egoism. Uite, de pildă citesc mult, meditez… Am și pictat. Am gătit. Seara, îmi aprind o lumânărică și stau la masă ca și cum aș fi la restaurant”, mai spune Mihaela Tatu.

Trainer de dicţie şi moderator de evenimente

Prezentatoarea de televiziune duce o viață liniștită la Oradea și chiar și-ar fi găsit și un partener. Mihaela Tatu a făcut Facultatea de Psihologie, iar acum este trainer de dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, dar şi voice over şi moderator de evenimente. Ea a primit mai multe oferte de a se reîntoarce în televiziune și chiar de a fi prezentatoarea unui show TV, însă a refuzat, deoarece nu se mai regăsește în acest format. De-a lungul carierei sale, a moderat doar emisiuni în direct, care îi ofereau doza de adrenalină de care avea nevoie.

Adauga un comentariu