Cancan

Mihai Bobonete, despre peripețiile cu bone. „Nu putea să mai vorbească”

Publicat: 15 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Bobonete despre peripețiile cu bone. Nu putea să mai vorbească
Mihai Bobonete a vorbit despre experientele sale cu bone

Mihai Bobonete a vorbit în cel mai recent podcast al său despre peripețiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu bone.

Recent, Mihai Bobonete l-a invitat pe Dani Oțil în propriul său podcast de pe platforma YouTube, unde ambii tătici și-au împărtășit propriile experiențe avute de-a lungul timpului cu bonele responsabile de îngrijirea copiilor lor. Chiar dacă a trecut o perioadă de la această întâmplare, actorul i-a povestit matinalului de la Antena 1 o situație în care a fost extrem de panicat, deoarece se afla departe și nu avea control asupra lucrurilor.

Mihai Bobonete, despre peripețiile cu bone

Mai exact, după ce au devenit părinți pentru prima dată, Bobonete și soția sa au luat decizia de a merge la mare, lăsându-și copilul în grija bonei, sperând că acesta va fi în mâini bune.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema, și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00, și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare.

Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.”, a declarat Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!”.

Bona lui Mihai Bobonete consumase alcool

După înserare, actorul, pentru a se asigura că copilul său este în siguranță, a contactat-o pe femeie. Atunci când bona a răspuns la telefon, actorul a fost surprins să observe că vocea ei era diferită și că avea dificultăți în a lega o propoziție.

La acea vreme, Bobonete a acționat imediat și l-a sunat pe fratele său pentru a merge să verifice situația fără să mai ezite.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”.

Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă.

Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.”, a continuat actorul, acum amuzat, dar îngrijorat de moarte la acea vreme.

Artistul a prins-o pe bonă că a furat haine

După incidentul respectiv, Bobonete afirmă că a decis să o ierte pe femeie. Cu toate acestea, într-un interval de timp scurt, Ioana a comis o nouă greșeală și a trădat din noua încredere actorului.

„Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele.

Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.”, mai spune Bobonete, tatăl unui băiat de 12 ani și al unei fetițe de 8 ani, despre experiențele sale cu bone.

Adauga un comentariu