Cancan

Mihai Bobonete – biografie. Cu ce se ocupa actorul înainte să devină celebru 

Publicat: 01 dec. 2021
Mihai Bobonete biografie
Mihai Bobonete are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes în televiziune.

Carismaticul Mihai Bobonete are o biografie surprinzătoare. Cunoscut pentru rolul lui „Bobiță” din serialul „Las Fierbinți”, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa actorul înainte să devină celebru. Artistul are o carieră de succes și o familie frumoasă, dar înainte de a debuta în televiziune se pregătea pentru altă profesie. 

Din spusele acestuia, a fost convins de un prieten, tot un actor celebru, să renunțe la studiile pe care le făcea pentru a debuta în lumea actoriei. De atunci, Mihai Bobonete și-a valorificat talentul său artistic și a câștigat imediat aprecierea publicului.

Mihai Bobonete, un actor celebru cu o biografie palpitantă

Mihai Bobonete este un actor de stand-up comedy extrem de apreciat, iar rolurile interpretate în serialele de comedie sunt memorabile și pe gustul publicului. Pe lângă personajele jucate cu succes, artistul s-a remarcat și în ipostaza de prezentator al emisiunilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, „Jocuri de celebritate” și „Vocea României Junior.” 

Actorul s-a născut în Craiova și a urmat cursurile Facultății de Electrotehnică, dar l-a scurt timp a renunțat la studiile universitare. Mihai Bobonete nu își dorea profesia de inginer, fiind atras de lumea actoriei.

„Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică. Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe.”, a declarat amuzat Mihai Bobonete.

Ulterior, s-a înscris la Facultatea de Teatru, dar nu a reușit să termine studiile. Mihai Bobonete a recunoscut că a fost ajutat de bunul său prieten Octavian Strunilă, de la care a învățat secretele actoriei.

„Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel. Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent.”, a declarat actorul.

Cu ce se ocupa Mihai Bobonete înainte să ajungă celebru

Puțini sunt cei care știu că Mihai Bobonete se pregătea pentru o cu totul altă profesie până să ajungă actor. După terminarea liceului, acesta s-a înscris la Facultatea de Electrotehnică la îndrumarea tatălui său. 

Cu toate acestea, a renunțat la studiile inginerești și a plecat la București unde avea să devină celebru. Îndrăgitul actor a recunoscut faptul că Octavian Strunilă l-a ajutat enorm în carieră și l-a pregătit pentru scenă.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc.

A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da.”, a mărturisit acesta.

Dincolo de cariera de succes în actorie, Mihai Bobonete are o familie frumoasă și doi copii de care este mândru. Despre soție are numai cuvinte de laudă, Cătălina Bobonete fiind partenera lui de viață de 30 de ani. 

Cei doi au o căsnicie frumoasă, actorul precizând faptul că reușește să își îndeplinească rolul de soț și părinte, fiind devotat familiei sale. 

Mihai Bobonete a mărturisit în cadrul unui interviu care este secretul unei relații fericite și longevive, dar și ce reprezintă pentru el frumoasa lui soție. 

„Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva mai exact care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul, şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat, şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt.

Cătălina pentru mine a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”, a mărturist artistul.

Mihai Bobonete are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes în televiziune. Acesta este unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România, iar rolurile sale din serialele de comedie sunt memorabile. 

Adauga un comentariu