Cancan ultimă oră

Mihai Mitoșeru, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Noemi: „Am greșit, recunosc”

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Mitoșeru adevăratul motiv pentru care a divorțat de Noemi Am greșit recunosc
Mihai Mitoșeru spus de ce a divorțat, de fapt, de Noemi.

Dezvăluirile prezentatorului de la Kanal D vin abia acum, la aproximativ doi ani de la despărțirea de fosta soție. Omul de televiziune spune că a fost „fraier” că a luat această decizie atunci, semn că regretă separarea de șatenă. În plus, spune el, a făcut și multe greșeli.

Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Mereu cu zâmbetul pe buze, mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți. Așadar, mare le-a fost uimirea acum doi ani când au anunțat divorțul. În prezent, prezentatoul TV recunoaște că a greșit și că nu a știut să o aprecieze pe femeia de lângă el.

De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi

Recent, Mihai Mitoșeru a fost invitat în cadrul emisiunii „Interviu WOW”, prezentată de Diana Bianca. În cadrul show-ului, el a scos la iveală mai multe amănunte sensibile ce țin de viața lui privată.

A vorbit despre perioada delicată din pandemie și despre ce a învățat în acești doi ani. Nu s-a ferit să discute nici despre fosta lui soție, Noemi, dezvăluind astfel motivul divorțului.
Fiul Cameliei Mitoșeru e de părere că toți ar trebui să învețe câte ceva din această perioadă dificilă, a pandemiei de COVID-19. Susține că el a învățat multe în acești doi ani și că a trecut prin mai multe momente dificile.

Mihai Mitoșeru: „Am făcut multe greșeli. Am fost fraier”

Printre acele momente grele s-a numărat și despărțirea oficială de fosta lui soție, Noemi. Mihai Mitoșeru a spus că a divorțat de ea pentru că așa a crezut că e mai bine atunci. Însă, se pare că, ulterior, vedeta a regretat decizia. Prezentatorul TV a mărturisit că a greșit, că nu a știut să aprecieze omul pe care l-a avut lângă el. În plus, crede că a fost „fraier” că a divorțat.

„Să învățăm din perioada asta de pandemie multe. Eu am învățat multe în doi ani de zile. Mie mi s-au întâmplat toate în acești doi ani. Aș fi vrut să nu existe. Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez. Am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, că am fost fraier…”, a mărturisit Mihai Mitoșeru, în platoul WOWbiz.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu