Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Morar, declarații inedite despre al patrulea copil: „Viața cu fete este minunată”

Mihai Morar, declarații inedite despre al patrulea copil: „Viața cu fete este minunată”

04 nov. 2022, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mihai Morar este printre cei mai apreciați prezentatori TV și de radio de la noi, care se poate mândri cu o experiență profesională impresionantă. Dincolo de carisma lui și atitudinea pozitivă, în spatele lui se află o familie superbă, care reprezintă cea mai mare mândrie a sa.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 16 ani, iar cei doi formează o echipă de invidiat. Împreună au trei fete superbe, gemenele Cezara și Mara și mezina familiei, Roua, care sunt cea mai mare mândrie a lor, iar când vine vorba despre familie, timpul petrecut împreună este cel mai prețios.

Mihai Morar, declarații inedite despre al patrulea copil

Într-un interviu recent, Mihai Morar a vorbit despre cum este viața lui având trei fete, dar și despre posibilitatea de a mai avea un copil.

„Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege, nu știu cum să zic. Cred că binecuvântat, așa se numește. Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat”, a spus Morar pentru ego.ro.

Prezentatorul nu s-a declarat împotriva ideii ca familia lui să se mărească, însă a precizat că în acest moment nu ia în calcul această opțiune.

„Nu, nici nevoia, nici dorința. Spuneam mai devreme că degeaba ne facem planuri sau temeri că se întâmplă oricum cum e scris. Și, într-adevăr, cum facem noi, cum ne luptăm noi în fiecare zi, ceea ce depinde de noi. Asta că vine fată sau băiat, asta chiar nu depinde de dorința noastră, depinde, dacă vrei, biologicul nostru. Nu îmi pun în cap să am băiat”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Mihai Morar, despre relația cu soția lui

Mihai Morar a dezvăluit că partenera lui de viață i-a fost alături de fiecare dată și chiar l-a salvat în carieră, fiind extrem de recunoscător pentru sprijinul pe care îl primește din partea partenerei sale de viață.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: ‘N-ai vrea să mergi să faci sport?. Prima oară am zis că sportul nu e pentru mine, mai bine urmez o dietă. Ea mi-a făcut o programare, după ce terminam la radio. Și aia mi-a schimbat viața, așa mi-am schimbat stilul de viață. Din 2006 suntem căsătoriți”, a spus Mihai Morar în podcastul lui Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *