Prima pagină » Cancan » Mihai Morar este încă răsfățat de părinții săi. Imagini inedite cu mama și tatăl omului de radio

Mihai Morar este încă răsfățat de părinții săi. Imagini inedite cu mama și tatăl omului de radio

11 apr. 2024, 11:27,
BZI.ro, în Cancan

Chiar dacă este tatăl a trei copii, Mihai Morar este încă răsfățat de părinții săi, ori de câte ori merge a ei în vizită. De obicei, atunci când se întâlnesc, cea care i-a dat viață îi prepară omului de radio desertul preferat. Cum ambii părinți ai lui Mihai Morar sunt în viață, acesta postează adesea imagini cu ei, chiar de pe vremea când el era copil.

Mihai Morar s-a născut pe 14 octombrie 1981, în Baia Mare, și este un cunoscut realizator de televiziune și de radio. Acesta prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu Daniel Buzdugan. A mai prezentat emisiunea „Răi da’ Buni” pe postul de televiziune Antena Stars. În trecut, a fost jurat la emisiunea X Factor, în primul sezon, unde a câștigat alături de concurentul său, Andrei Leonte. Din 2020, Mihai Morar a lansat podcastul „Fain și Simplu” pentru mediul online.

Mihai Morar este încă răsfățat de părinții săi

Mihai Morar are norocul de a-i pe avea ambii părinți în viață și ori de câte ori are ocazia se mândrește cu ei. Recent, acesta a postat o fotografie în care apare cu mama lui și o tavă cu bunătăți, arătându-le fanilor cum e răsfățat de cea care i-a dat viață.

Instantaneul a fost surprins în weekend, iar vedeta este, de această dată, cremeșul, unul dintre deserturile preferate ale omului de radio și televiziune. Pentru că, indiferent e vârstă, un copil rămâne copil pentru părinții săi, chiar dacă are, la rândul său, copii. Mihai Morar este de trei ori tată, ultima venită în familie fiind Roua.

Mihai Morar pstează fotografii cu părinții săi foarte des, inclusiv de pe vremea când era doar un țânc. Toate sunt apreciate de fanii săi, care nu sunt deloc zgârciți cu like-urile.

Petrecere pentru câinele familiei

Zilele trecute, Mihai Morar a avut mare sărbătoare în familie. Omul de radio a dat o petrecere alături de fetele lui, în cinsta patrupedului lor, Olaf, care a împlinit 10 ani. Cu toții și-au pus coifuri, au avut și tort normal, „de oameni”, s-au distrat și s-au bucurat că îi pot fi alături cățelului lor.

„Voievodul familiei Morar a împlinit 10 ani! La mulți ani, Olaf! L-am adus acasă într-o seară, într-o cutiuță, la rugămintea Marei și Cezarei, cu toată împotrivirea doamnei Morar. Gemenele au crescut cu el, Roua s-a născut cu el, iar eu adorm liniștindu-mă cu frecvența respirației bichonului lângă pat. Mulțumim, Olaf, singurul bichon – voievod, pentru tot”, a scris Mihai Morar pe contul de socializare.

În plus, Mihai Morar a recunoscut în mediul online că în ultima vreme nu a mai avut timp să facă atât de mult sport pe cât și-ar fi dorit. Cu trei copii și un program destul de încărcat, vedeta s-a mobilizat mai greu. De câteva zile, Morar merge la tenis și se bucură că a găsit clubul de tenis lângă casă pentru că ajunge rapid să facă mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *