Cancan ultimă oră

Mihai Trăistariu a avut parte de un șoc atunci când și-a văzut factura la gaze. Despre ce sumă este vorba?

Publicat: 13 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Trăistariu a avut parte de un șoc atunci când și-a văzut factura la gaze. Despre ce sumă este vorba
Mihai Trăistariu vrea să dea în judecată furnizorul de gaze, după ce a primit factura pe luna decembrie la gaze naturale

Mihai Trăistariu a trăit un adevărat șoc când a văzut factura la gaze. Artistul este nevoit să plătească, dar susține că vrea să dea în judecată furnizorul de utilități.

De asemenea, cântărețul consideră că suma a fost „umflată” și vrea să-și facă dreptate.

Mihai Trăistariu, scos din minți de factura de gaze

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cântrețul a fost scos din minți, după ce a văzut factura de gaze la școala de canto pe care o deține, de patru ori mai mare decât în mod obișnuit.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron. Acum a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru Click.ro.

Artistul vrea să dea în judecată furnizorul

Artistul este nevoit să plătească suma de 2.300 de lei. Mihai Trăistariu susține că furnizorul de utilități a „umflat” facturile în ultima perioadă și susține că vrea să-și facă dreptate.

„Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi. Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou. Nu mai știu de unde să mai reduc. E un salariu de om, practic”, a adăugat artistul.

Mihai Trăistariu vrea să dea în judecată furnizorul de gaze, după ce a primit factura pe luna decembrie la gaze naturale. Se pare că artistul este nevoit să plătească suma de 2.300 de lei la gaze doar pentru școala pe care o deține.

„M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment! Vine și curentul acum, o să fie groaznic. Practic ăștia închid afaceri acum! Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă”, a spus Mihai Trăistariu.

După ce a văzut factura imensă, artistul s-a decis să facă mai multă economie, dar temperatura a scăzut drastic. Mihai Trăistariu nu mai vrea să plătească și l-a atenționat pe frunizorul de gaze naturale.

„Mi se pare o catastrofă! Mă bate gândul să-mi pun panoruri solare, m-am și interesat. Adică să-mi dea natura curent și căldură. Și asta e, panourile solare vreo 150 de euro un panou, îmi pun 10-20 panouri. Depind de natură și asta e. Ăsta va fi viitorul ca să nu depindem de nebunii ăștia. Chiar așa o să și fac”, a  mai declarat artistul.

Adauga un comentariu