Cancan

Mihai Trăistariu, apariție controversată pe Facebook. „Ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?!”

Publicat: 06 dec. 2021
Mihai Traistariu Facebook
Mihai Trăistariu și-a surprins fanii cu fotografiile de pe Facebook.

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar recent Mihai Trăistariu a surprins cu o apariție controversată pe Facebook. Cântărețul a provocat în ultima vreme discuții în spațiul public după ce s-a afișat în ipostaze surprinzătoare. Mai mult, fostul concurent de la Eurovision și-a dorit să devină faimos pe rețelele de socializare și se pare că a reușit. Iată ce a ajuns să facă Mihai Trăistariu de dragul celebrității.

Mihai Trăistariu, ipostaze indecente pe Facebook

Cântărețul Mihai Trăistariu și-a schimbat în ultima perioadă traseul profesional. După anii plini de succes pe scena muzicală, artistul a luat câteva decizii surprinzătoare pentru public, dar și pentru colegii de breaslă. Acesta a trecut prin mai multe transformări fizice, a apelat la operațiile estetice și s-a hotărât să câștige bani din propria imagine. 

Mihai Trăistariu și-a făcut cont pe Onlyfans, iar din fotografiile nud a reușit să își rotunjească veniturile. Mai mult, controversatul cântăreț nu ezită să se etaleze în ipostaze indecente și pe rețelele de socializare. În mai multe fotografii pe Facebook, artistul se afișează în lenjerie intimă sau complet dezbrăcat. Reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară, însă criticile și mesajele dure ale internauților nu l-au împiedicat pe acesta să pozeze în ținute sumare.

Cântărețul a recunoscut că de dragul celebrității este dispus să se fotografieze în ipostaze provocatoare sau să pozeze nud, chiar dacă este jignit de urmăritorii lui din mediul online.

„Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem … Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea?! Spuneți-mi voi …Ce să fac ? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta…”, a precizat acesta.

Ce spune cântărețul despre relațiile sale amoroase

Mihai Trăistariu a provocat în ultima vreme controverse, iar viața privată l-a propulsat în atenția publicului. Artistul a avut mai multe relații amoroase, dar toate s-au sfârșit cu despărțiri dureroase. Mai mult, cântărețul se consideră ghinionist în dragoste, însă își dorește mult o familie. 

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc.

Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul.”, a declarat celebrul cântăreț.

Mihai Trăistariu a recunoscut că a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste, dar nu a renunțat la dorința de a se căsători și de a avea copii.

„Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit. Vreau mai multă liniște. (…)

Și tată vreau să fiu. (…)  În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. Vreo doi, trei copii tot o să fac.”, a declarat fostul concurent de la Eurovision.

Mihai Trăistariu și-a surprins fanii cu fotografiile de pe Facebook. În ultima vreme, artistul atrage atenția prin ipostazele în care se afișează, declanșând controverse și discuții în lumea mondenă. În pofida criticilor primite, cântărețul continuă să fie activ în mediul online.

Adauga un comentariu