Prima pagină » Actualitate » Mihai Trăistariu vrea să fie tatăl unui copil-clonă! „Să-l cresc și să-i spun: vezi că tu ești eu”

Mihai Trăistariu vrea să fie tatăl unui copil-clonă! „Să-l cresc și să-i spun: vezi că tu ești eu”

20 mai 2024, 09:11, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate

Mihai Trăistariu și-a obișnuit, în ultima perioadă, fanii cu declarații care mai de care mai ciudate. Viața profesională îi merge foarte bine, în timp ce cea personală nu este perfectă, astfel că vrea să ia măsuri drastice în acest sens. Așa se face că acum Mihai Trăistariu vrea să fie tatăl unui copil-clonă.

Mihai Trăistariu vrea să fie tatăl unui copil-clonă

Mihai Trăistariu are o avere considerabilă, din care acum obține un venit constant. Dintre cele opt care pe care le deține, șase sunt închiriate în regim hotelier, iar cererea nu este deloc una mică. În perioada următoare, la venirea verii, chiar vrea să mărească prețurile. Până atunci, însă, își face planuri să se cloneze.

Mihai Trăistariu nu are încă urmași și nu a fost căsătorit până acum, însă asta nu înseamnă că nu își dorește copii și că nu o să îi și aibă. Metodele prin care vrea să devină părinte, însă, sunt cel puțin neobișnuite. Artistul român a luat seama noului trend de la Hollywood prin care vedetele își clonează animalele de companie pentru a se bucura tot mai mult timp de ele.

Artistul a precizat că speră ca în viitorul apropiat, știința să avanseze atât de mult încât să se cloneze pe el însuși și să se crească încă din prima zi de existență. Deja știe cum vrea să își educe „copilul”.

„Vedetele de la Hollywood își clonează animalele pentru că le vor pe aceleași. Barbara Streisand și-a clonat cățelul de cinci ori. Ia ADN din celulă, apoi în eprubetă crește același animăluț. Așa că și eu mi-am pus păr deoparte. Chiar m-ar încânta ideea să am un copil clonă, să fiu tot eu. Să-l cresc și să-i spun: vezi că tu ești eu. Și să-l iau de la zero. O să-l dau la sport, la baschet, să nu rămână mic ca mine. O să-i spun ce am făcut rău, să nu mai facă. La animale costă zeci de mii de euro. Dar se face. La oameni încă nu s-a ajuns, dar aștept”, a declarat Mihai Trăstariu.

Până ca acest lucru să poată fi posibil, Mihai Trăistariu și-a propus să-și cloneze una dintre cele patru pisici pe care le are.

„Oricum voi face asta cu pisica, una dintre ele mă iubește foarte tare. Doarme cu mine. O să o clonez. Am patru fete, culese de pe stradă”, a completat artistul.

Mihai Trăistariu vorbit despre despre Nemo, câștigătorul Eurovision

Artistul consideră că Nemo ar fi câștigat și chiar dacă nu s-ar fi declarat non-binar.

„Nu sunt contra lucrurilor astea. S-a folosit de ele. Eu nici nu am auzit în viața mea de non-binar. Prima dată am și zâmbit, când am auzit cum s-a declarat. Probabil e o chestie de presă. Că nu e nici fată, nici băiat. Adică, au băgat-o așa, oricum, în sondaje. Elveția era pe locul întâi și vocea băiatului a fost bună. Chiar și un pic de show a făcut. Doar că, uite, a plusat, a venit cu această titulatură de non-binar. Ca să atragă toată presa, să scrie numai asta“, a menționat Mihai Trăstariu.

Artistul a adăugat că piesa lui Nemo a fost bună și că merita să câștige.

„S-a scris în toată lumea, toate ziarele au scris despre asta. Că e ceva nou pentru toată lumea. Și, da, automat, a fost interesant. A mai venit și cu fustița, ca să pluseze, să fie băgat în seama. Și a câștigat. Așa vii la Eurovision. Vii cu piesă bună, voce bună și te mai duci și cu o nebunie, ca să fii sigur în top 3. Deci, nu am o părere rea. Piesa mi s-a părut interesantă. Bine construită și vocea bună. A cântat foarte bine. În rest, nu avem treabă cu orientările sexuale. Nici nu avem voie să ne legăm de asta. Dar, pur și simplu, a plusat cu acest cuvânt, cu acest termen nou, non-binar, de care n-am auzit în viața mea. Dacă vii cu trăznăi din astea, ajută la Eurovision“, a menționat Mihai Trăistariu, care vrea să fie tatăl unui copil-clonă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *