Titlurile zilei

Mii de ieşeni au ieşit în faţa blocului şi au lansat artificii. Pandemia nu i-a împiedicat – VIDEO

Publicat: 01 ian. 2021
Artificii lansate din balconul ieșenilor

Revelionul 2021 a fost marcat de pandemia cu noul coronavirus. Însă, cum romanul nu se lăsa niciodată, ieşenii şi-au achiziţionat artificii şi le-au lansat la ora 00.00 în faţa blocului lor.

În grupuri mici, mii de persoane din Iaşi au trecut în noul an cu dorinţa de mai bine. Deşi este primul an în care nu s-au desfăşurat evenimente, ieşenii nu s-au lăsat şi au dorit să treacă pragul dintre ani alături de cei dragi, dar privind spre cer la miile de artificii, cu ochii înduioşaţi.

Cotidianul BZI vă urează un AN NOU FERICIT și plin de împliniri!! LA MULȚI ANI!

Vă mulțumim că ne-ați urmărit zi de zi în 2020 și că aveți încredere în știrile noastre. Vom continua să vă aducem și în 2021 cele mai proaspete informații și exclusivități. Reporterii, redactorii şi colaboratorii BZI.ro vă urează „La Mulţi Ani!”.

Cum au petrecut românii noaptea dintre ani

România a intrat în Anul Nou, momentul fiecăruia de introspecție, poate mai mult ca niciodată în acest an atât de complicat din cauza pandemiei. Întreaga omenire a avut un Revelion cum nu a mai trăit. Mulți români au lăsat deoparte petrecerile sofisticate, cu rudele s-au văzut virtual, iar în depărtarea de toți cei dragi și-au stins dorul cu speranța că, doar așa, vor reuși să rămână sănătoși și să revină la viața normală de dinainte de COVID.

Revelionul a fost până acum noaptea albă în care petrecerile se țineau, fără oprire, până la răsărit. Anul acesta, au fost complet interzise. Inclusiv cele private. Nu am avut voie cu mulți invitați la masă, iar puținii musafiri ar fi trebuit să poarte măști în noaptea dintre ani. Nici măcar la 12 noaptea nu a fost permisă ieșirea în stradă pentru ciocnirea unui pahar cu șampanie.

Mesaje haioase de Anul Nou 2021

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2021!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate ! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! Doamne, de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac, Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac, Și ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac!”

Comentarii
Adauga un comentariu