Actualitate

Ministerul Sănătății anunță o scădere drastică a ratei de infectare în rândul personalului medical după vaccinare

Publicat: 18 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ministerul Sănătății anunță o scădere drastică a ratei de infectare în rândul personalului medical după vaccinare
Grafic realizat de reprezentanții Ministerului Sănătății

Ministerul Sănătății anunță, într-o postare pe pagina de Facebook, o scădere drastică a ratei de infectare în rândul personalului medical după vaccinare. Potrivit anunțului făcut de reprezentanții Ministerului Sănătății, după vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%. În prezent, se înregistrează sub 50 de noi cazuri pe săptămână, spun reprezentanții ministerului.

„Cu toții avem cel puțin un prieten sau o rudă nehotărâtă când vine vorba de vaccinare. Dacă vrei să le arăți că vaccinul funcționează, acum ai un nou exemplu puternic, chiar din rândul medicilor. După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%”, spun reprezentanții Ministerului Sănătății.

De 10 ori mai puțin cazuri

Potrivit unui grafic postat de reprezentanții Ministerului Sănătății, evoluția cazurilor infecătrilor în rândul personalului medical din România este în scădere de la 500 de cazuri pe săptămână la sub 50 de cazuri.

„Dacă înainte se înregistrau aproximativ 500 de cazuri noi pe săptămână, acum numărul lor a scăzut sub 50 de cazuri”, se mai arată în postarea reprezentanților Ministerului Sănătății.

„Câte teste ați făcut?“

Reacțiile la postarea celor de la Ministerului Sănătății a stârnit mai multe reacții din partea internauților.

„Câte teste ați făcut ca să puteți afirma acest lucru? Ca să vă credem ar trebui să ne prezentați grafice cu numărul de testați de anul trecut, cu numărul de teste făcute, cu numărul de asimptomatici, cu numărul de cazuri grave, etc , apoi să veniți cu date despre cei vaccinați și al treilea set cu cei nevaccinați; așa, în forma asta, e doar nutreț pentru cretini!“, a scris unul dintre internauții sceptici la informațiile furnizate de Ministerul Sănătății.

„Interesant, dacă faceți o astfel de afirmație înseamnă că aveți statistica pe tot anul 2020 privind evoluția cazurilor personalului sanitar, ne prezentați și nouă?????? Nu de alta dar orice afirmație se susține altfel nu are valoare…“, a comentat un alt internaut.

„Dumnezeu mă ajută și tot El decide viața mea!“

Un alt internaut susține că nu se va vaccine și că își lasă soarta în mâna lui Dumnezeu, în timp ce o altă persoană crede că se încearcă, sub o formă sau alta, obligarea oamenilor să se vaccineze.

„În privința vaccinului nu decid decât pentru mine ce fac, deci nu mă vaccinez. Dumnezeu mă ajută și tot El decide viața mea. Vă preocupă suspect de mult vaccinarea dar cei bolnavi pe care doctorii nici nu-i ating sau nu vor să-i vadă pentru protocolul vostru criminal. Toți sunt trecuți decedați de covid dar ei mor de boli grave și nu îi tratează nimeni“, a scris internautul.

„Oare nu se prinde nimeni cum cei de la conducere voit ne poziționează de o parte sau alta? E fix problema mea dacă aleg să mă vaccinez sau nu…și să nu mi săriți acum că trebuie să mă gândesc la cei de lângă …fiecare alege pentru el…acceptați asta!! Iar eu aleg sau nu…“, a fost mesajul transmis de un alt internaut.

„Și cei care au avut Covid și au anticorpi deja? Vaccinați tot? Lumea poate deja a avut Covid și nici nu a știut. De ce nu se recomandă IgG ul, măcar să știe lumea înainte de vaccinare dacă a avut sau nu? Cei care au avut de ce îi mai vaccinați? Doar ca să dea bine cifrele?“, se întreabă un alt internaut.

Adauga un comentariu