Cancan ultimă oră

Minodora a fost operată de urgență. Cum se simte îndrăgita artistă

Publicat: 03 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și nu doar pentru vocea inconfundabilă, ci și pentru puterea de care dă dovadă. Indiferent de obstacolele pe care viața i le-a pus, artista a reușit să se ridice mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. La fel face și când vine vorba despre problemele de sănătate. Anul 2021 nu a început deloc bine din acest punct de vedere, iar Minodora se confruntă cu o perioadă destul de delicată.

Ca de fiecare dată, artista a ținut să-și anunțe fanii cu ce se confruntă și, totodată, să-i asigure că nimic nu o poate pune la pământ. Din nefericire, faptul că a slăbit considerabil – 40 de kilograme- a avut efecte nedorite pentru sănătatea vedetei. Astfel că, Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale, la nivelul colonului.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook, după operație.

Artista nu se simte deloc bine

Din păcate, problemele de sănătate nu s-au oprit după intervenția suferită. Și, chiar dacă operația la colon a decurs fără complicații, Minodora nu se simte deloc bine. Va fi nevoită să apeleze din nou la ajutorul medicilor. Cu toate acestea, încearcă să rămână pozitivă și plină de viață, mai ales că are atâtea motive de fericire. Luna aceasta Minodora și soțul ei vor împlini 17 ani de relație.

„Dorm. Nu sunt în apele mele. Sunt undeva băgată într-un bârlog și dorm. Organizăm și noi 14 februarie. De obicei, acum, pe 3 februarie, era deja amenajat, erau inimioare, era roșu, dar sunt într-o stare… nu se vede? Nu știu cum va fi cu 14 februarie, deși facem 17 ani de relație. Ne iubim ca-n prima zi. Îl divinizez pe soțul meu, nu știu dacă și el pe mine”, a spus artista la o emisiune TV.

Adauga un comentariu