Prima pagină » Cancan » Minodora și soțul ei dorm în camere diferite, după o căsnicie de 20 de ani: „Tot am mai încercat, dar nu pot”

Minodora și soțul ei dorm în camere diferite, după o căsnicie de 20 de ani: „Tot am mai încercat, dar nu pot”

15 mai 2024, 13:06,
în Cancan

Artista de muzică de petrecere Minodora a recunoscut că ea și soțul ei dorm în camere diferite, după o căsnicie de 20 de ani. Aceasta l-a cunoscut pe Liviu când era într-o relație cu fostul partener de scenă, Cătălin Arabu. Totodată, Minodora recunoaște că s-a gândit serios la divorț la scurt timp după nașterea copilului, însă și-au rezolvat problemele.

Minodora și Liviu sunt împreună de foarte mulți ani, iar artista l-a cunoscut pe actualul soț când era într-o relație cu Cătălin Arabu. La acea vreme, fostul iubit a aflat din presă că este părăsit de partenera sa. Cântăreața a mai povestit că mereu Cătălin Arabu o amenința cu despărțirea, iar ea îl implora să se împace, până într-un punct în care ea a fost cea care a spus „stop!”.

Minodora și soțul ei dorm în camere diferite, după o căsnicie de 20 de ani

Minodora dă vina pe sforăitul soțului ei atunci când explică de ce nu mai dorm împreună, ci în dormitoare separate. Cântăreața are somnul sensibil și aude orice zgomot, așa că evită să mai doarmă în același pat cu soțul ei.

„Muncește non-stop (n.r. – soțul), e mereu în studio, vine doar când îi pun masa. Da, îl cert, cum să nu? Una caldă, una rece. Muncește, acum nu-i mai dau voie să mănânce seara, a făcut burta prea mare, și mă ascultă. Bărbații în două săptămâni sunt ce trebuie. Ascultă, pentru că eu i-am dat voie să fie atât de gras, îmi plac bărbații cu burtică, el are și picioarele subțiri, nici nu i-ar sta bine, acum, însă, s-a dus, sforăie și nu-i ok”, a declarat Minodora, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Minodora recunoaște că nu mai doarme deja de ceva vreme cu soțul său, din cauza faptului că nu se poate odihni deloc lângă el. Se pare că partenerul acesteia sforăie îngrozitor de tare.

„Dacă e foarte obosit, categoric dormim separat, eu am mai declarat asta. Eu sunt un om dacă aud atât și gata, m-am trezit. Tot am mai încercat «Dragule, mi-e dor de tine, haide să dorm și eu cu capul pe pieptul tău» și când adorm și începe, gata, du-te, nu pot, nu mă odihnesc efectiv.

El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește, cum sunt eu. Cina clar nu, nu o mai servește deloc, și atunci întârziem prânzul, neapărat îi dau ceva la mic dejun. Dacă mănâncă prânzul, nu îi mai trebuie, nu are mult de dat jos, 5-6 kilograme”, a mai adăugat artista.

Minodora a fost la un pas de divorț

Minodora dezvăluia, la un moment dat, că a făcut depresie postnatală după ce l-a născut pe fiul ei, care s-a accentuat pe măsură ce vedea ignoranța soțului ei. Dovezile de iubire, momentele tandre și intime, cât și tachinările lipseau cu desăvârșire dintre ei.

„A fost un moment de vreo 8-9 luni, după naștere, în care nu m-am gândit doar la divorț, ci intrasem și în depresie. Țin minte că filmam o emisiune care nu se mai face acum, mergeai patru zile acasă la artiști și găteai. Eu nu știam nimic. Intram în limuzina, dădeai declarații trebuia să vorbești, lumea era învățată să vorbesc, să fac atmosfera toată, să iasă ediția cum trebuie, să fie atmosferă.

Eu eram pe altă lume, nu auzeam, nu vedeam.  După ce am născut și am ajuns acasă, hai să zic că două-trei până te stabilești, te obișnuiești cu copilul, dar să zic că și următoarele luni nu existam. Nu mă vedea. Și a început să îmi dea cu virgulă”, a mai spus Minodora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *