Cancan

Artista Minodora a fost la un pas de divorț de soțul ei. Ce s-a întâmplat

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artista Minodora a fost la un pas de divorț de soțul ei. Ce s-a întâmplat
Minodora recunoaște că în trecut s-a confruntat cu anumite probleme în căsnicie

Puțină lume știe că Minodora a fost foarte aproape de divorț în urmă cu câțiva ani, după ce s-a născut fiul său, Marco. Artista spune că la acea vreme, soțul ei Liviu nu-i mai acorda atenția necesară și era destul de rece cu ea. În cele din urmă, Minodora și Liviu a depășit toate problemele și se înțeleg de minune acum.

Minodora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică de petrecere se bucură de un mare succes și are o mulțime de fani. Totodată, piesele sale sunt ascultate și ocupă locuri fruntașe în topurile românești. Cu toate acestea, la un moment dat artista Minodora s-a confruntat cu anumite probleme în plan sentimental. Ba chiar, manelista a fost la un pas de divorț în urmă cu câțiva ani.

Minodora, la un pas de divorț

Minodora și Liviu sunt căsătoriți din 2009 și mereu au pozat în cuplul perfect. Din exterior, relația lor pare perfectă, dar se pare că între ei au existat probleme care au făcut-o pe artistă să se gândească la despărțire. Minodora recunoaște că a fost foarte aproape de a divorța, dar ceva a întors-o din drum. Minodora și Liviu sunt foarte fericiți acum și se înțeleg bine din toate punctele de vedere. Totuși, au întâmpinat momente dificile, fiind la un pas de despărțire.

Manelista susține că problemele au apărut după ce s-a născut fiul lor, când lucrurile dintre ei s-au schimbat complet. Conform acesteia, Liviu nu-i mai oferea atenția de care avea nevoie, se răcise foarte mult și nu se mai regăsea alături de acesta. Din acest motiv, Minodora s-a gândit să divorțeze de soțul ei, dar acesta a implorat-o să rămână în viața lui, pentru că nu poate concepe să trăiască fără ea.

„După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape”, a declarat Minodora.

Minodora a fost bătută și înșelată

Cei doi au reușit să treacă peste toate provocările întâmpinate, iar acum au o căsnicie fericită și vedeta se declară mândră că are un așa soț. Totodată, artista a slăbit spectaculos în urmă cu un an iar acum arată foarte bine. Sinceră din fire, Minodora a recunoscut că a fost într-o relație toxică, cu un partener agresiv. Acum, Minodora se mândreşte cu o căsnicie fericită şi un soţ care o iubeşte enorm, dar înainte de Liviu a avut parte de o relație nefericită. Înainte de a se căsători, a fost cu un bărbat care a agresat-o fizic, a făcut-o să sufere mult și a înșelat-o.

„Da, am fost înşelată de cel cu care am avut o relaţie înaintea soţului meu. Ţin minte pentru că s-a întâmplat chiar de ziua mea. Am aflat după ce s-a terminat relaţia. Nu ştiu cum aş reacţiona dacă aş afla. Da, am fost bătută. Nu, nu am plecat din relaţie, dar am reacţionat… aşa spartan”, a precizat Minodora, care totodată a fost la un pas de divorț de actualul soț.

Adauga un comentariu