Actualitate

Minunea de la Iaşi! Pe modelul Iisus: Un dealer transforma ceaiul în iarbă

Publicat: 15 oct. 2019

Minunea de la Iaşi! Învăţăturile biblice par să fi ajuns şi la Iaşi. Un dealer de droguri a găsit o metodă ingenioasă pentru a-şi spori profitul. Dealerul, domiciliat în Târgu Frumos, cumpăra ceai, iar printr-o metodă inedită îl transformă în drog.

Minunea de la Iaşi! Adevărat imperiu al drogurilor condus de doi fraţi din Târgu Frumos

Doi fraţi domiciliaţi în oraşul Târgu Frumoşi au ajuns să conducă un adevărat imperiu al drogurilor. ”Imperiul” se extindea în Târgu Frumos, Podu Iloaei, dar şi în localităţile din împrejurimi.

Din biblie, direct în realitate

Impresionant, poate, de minunea realizată de Iisus, atunci când a transformat apa în vin, tinerii au acţionat în consecinţă. Concret, cei doi cumpărau plante de măghiran, le stropea cu câteva substanţe, iar mai apoi, că adevăraţi bucătari, le coceau în cuptorul cu microunde. Plantele erau ulterior vândute.

Judecătorii nu au fost impresionaţi de inventivitatea tinerilor şi i-au condamnat

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au fost necruţători şi i-au condamnat pe tineri la închisoare. Deşi unul dintre fraţi a fost condamant cu executare, acesta nu a contestat decizia.

Dragoste cu năbădăi? Două tinere au pus lacăt pe imperiu

Conform motivării din dosar, fraţii au fost reclamaţi de două tinere. Cele două tinere au informat autorităţile ca fraţii s-ar ocupa de trafi de droguri. Ofiţerii de la DIICOT au preluat dosarul şi au finalizat ancheta. În ancheta au fost folosiţi oameni sub acoperire, dar şi interceptări de telefoane.

Pasiunea se poate transforma într-o afacere

Totul a început ca o pasiune, pasiunea de a fuma droguri. Unul dintre tineri a început să consume substanţe ilicite încă din perioada studenţiei. La un moment dat şi-a dat seama că din acest lucru pot ieşi bani bun. Dacă iniţial, Eugen, vindea marfa la ”mana a doua”, cumpărată din Iaşi, ulterior cei doi au început  să și producă.loading...

Adauga un comentariu