Cancan ultimă oră

Mirabela Dauer, abandonată de prieteni în cel mai greu moment al vieții sale

Publicat: 27 mai 2022
Mirabela Dauer cu ochelari, o bluză cu flori și o vestă neagră
Artista a fost diagnosticată cu o formă de cancer, veste pe care a primit-o de la medicul ce o trata și îi este prieten apropiat

Mirabela Dauer a trecut prin momente cumplite acum patru ani de zile, când a aflat că suferă de o boală necruțătoare. Celebra artistă a aflat diagnosticul crunt prin intermediul unui medic în care avea mare încredere și care îi era și bun prieten, însă acesta i-a ascuns o vreme afecțiunea extrem de gravă. Iată care a fost reacția cântăreței de muzică ușoară!

Mirabela Dauer este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe de muzică ușoară din țara noastră, având numeroși fani din toate regiunile României și nu numai.

Mirabela Dauer a suferit de o boală cumplită

După mai mulți ani în care a păstrat tăcerea, Mirabela Dauer a decis, de curând, să-și deschidă sufletul în fața publicului și să povestească drama prin care a trecut în urmă cu patru ani de zile. Artista a fost diagnosticată cu o formă de cancer, veste pe care a primit-o de la medicul ce o trata și îi este prieten apropiat.

„Eu ziceam: „Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?”. „Păi am avut aia…”, tot o lălăia cu mine… „Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul!”. Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: „Fato, ai cancer”. La care eu, în inconștiența mea normală: „Da? Și ce facem acum?”. Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc”, a mărturisit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer, abandonată de prieteni în cel mai greu moment al vieții sale

După a primit vestea dureroasă, Mirabela Dauer spune că a fost abandonată de prieteni și s-a simțit extrem de singură. Artista a mărturisit că au fost doar două-trei persoane care au sprijinit-o și care i-au fost alături în acea perioadă din viața ei.

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei, câțiva.

Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă”, a precizat celebra solistă.
Adauga un comentariu