Cancan

Mirela Banias de la Insula Iubirii, transformare totală. Ce operații și-a făcut fosta concurentă

Publicat: 23 mai 2022
Mirela Banias Insula Iubirii
Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula Iubirii, sezonul 4, s-a transformat total după operațiile estetice pe care și le-a făcut

Mirela Banias a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula Iubirii, sezonul 4, emisiune care i-a adus multă popularitate. Astfel, bruneta se poate lăuda și acum cu mii de urmăritori pe rețelele de socializare, fiind o figură foarte cunoscută în mediul online. Însă, cu toate că este destul de activă pe pagina ei de Instagram, nu toată lumea știe cum arată acum Mirela Banias.

În urmă cu câțiva ani, Mirela Banias era una dintre cele mai apreciate concurente de la Insula Iubirii. După participarea ei la emisiunea de la Antena 1, viața acesteia s-a schimbat radical. Bruneta a devenit mult mai cunoscută, și-a făcut un nou partener, dar și diferite intervenții estetice. În prezent, Mirela e mândră de toate realizările ei, lucru ce se poate vedea cu ochiul liber în mediul online.

Pe-atunci, Mirela Banias a reușit să-i impresioneze pe telespectatori cu povestea ei de viață. Astfel că după apariția ei la celebrul show, Mirela a „înflorit”, viața schimbându-i-se în bine. Bruneta s-a despărțit de fostul ei partener, Ionuț Gojman, și și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, care, între timp, i-a devenit și soț. Acesta se numește Florin Tecar și au deja împreună doi ani de căsnicie.

Mirela Banias de la Insula Iubirii, transformare totală

Mirela Banias, actuală Tecar, nu a făcut schimbări doar în viața sentimentală, ci și în privința aspectului fizic. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a recunoscut că are mai multe operații estetice. De-a lungul timpului, ea a apelat la mai multe intervenții de acest gen.

„Mi-am corectat pomeţii, cearcănele, sprâncenele şi şanţurile nazale şi acum mă simt cel putin cu 5 ani mai tânără”, spunea Mirela Banias, acum câțiva ani.

Așadar, spre deosebire de alte femei care ocolesc acest subiect, Mirela Banias a dat mereu dovadă de transparență și sinceritate. În 2020, ea spunea că, odată la 6 luni, trece pragul esteticianului pentru retușuri.

„Da, recunosc că am operații estetice…. Am, chiar de fiecare dată când mi-am făcut ceva am și postat. La 38 de ani nu mai cred în creme minune, decât în puterea lor de hidratare. La 6 luni trec pragul esteticianului pentru retușuri”, scria bruneta pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Tot atunci, Mirela recunoștea că și-a făcut o intervenție și la nivelul nasului. „Da, l-am corectat și sunt foarte mulțumită”. În prezent, bruneta primește foarte multe complimente pentru aspectul ei, iar fanii o susțin în tot ceea ce face, dovadă fiind numărul mare de like-uri.
Adauga un comentariu