Cancan ultimă oră

Mirela Vaida, declarație surprinzătoare despre a patra sarcină. Ce își dorește prezentatoarea

Publicat: 12 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida declarație surprinzătoare despre a patra sarcină. Ce își dorește prezentatoarea
Mirela Vaida își dorește să devină mamă pentru a patra oară

Mirela Vaida și-a dorit mult să devină mamă și a întâmpinat probleme până a reușit să-și împlinească visul pentru prima dată. Mai apoi, prezentatoarea Acces Direct avea să anunțe a doua și a treia sarcină, iar acum se mândrește cu o fetiță și doi băieței. De curând, Mirela a anunțat că ea și soțul ei își mai doresc un copil. Ei știu deja ce vor să fie și au ales și numele bebelușului.

Ce a spus Mirela Vaida despre a patra sarcină

Mirela Vaida își dorește să devină mamă pentru a patra oară. Vedeta ar vrea să facă asta până să împlinească 40 de ani. A vorbit cu soțul ei și amândoi își doresc o fetiță pentru care au ales deja un nume. Dacă vor reuși ce și-au propus, vor avea o familie numeroasă, cu doi băieței și două fetițe.

Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. (…) Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii, a spus Mirela Vaida.

Și copiii Mirelei își doresc mult o surioară, dar vedeta spune că lucrurile astea nu se calculează și că nici până acum nu le-a calculat, însă dacă va rămâne însărcinată, cu siguranță se vor bucura cu toții.

Cum se înțelege Vaida cu soțul ei. El este o persoană foarte discretă

În cadrul aceluiași interviu, Mirela Vaida a vorbit despre relația cu soțul ei. Nu o face prea des, pentru că el este o persoană discretă. Alexandru Boureanu este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, motiv pentru care călătorește foarte mult.

Mirela a spus că ea și soțul ei comunică permanent și a dezvăluit că au fost și certuri între ei, dar că au reușit să treacă peste toate. De 16 ani sunt împreună cei doi, iar în tot acest timp, spune Vaida, au fost și negocieri și compromisuri și a înțeles că uneori este necesar să-i dai puțin spațiu celui de lângă tine, pentru ca lucrurile să funcționeze bine.

Adauga un comentariu