Cancan ultimă oră

Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida se iubesc la fel ca la început: Ce face acesta pentru soția lui

Publicat: 23 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida se iubesc la fel ca la început Ce face acesta pentru soția lui
După incidentul din martie, Alexandru Vaida a luat decizia să o însoțească zilnic la locul de muncă pe soția sa

Vedeta Antenei 1 Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în 2010, dar formează un cuplu din 2005. Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida au împreună trei copii. Carla a împlinit în luna februarie 6 ani și este, așa cum îi place Mirelei Vaida să spună, „domnișora“ ei. Vladimir are 4 ani, iar băiețelul cel mai mic este Tudor Ștefan, care pe 10 aprilie a împlinit 2 ani.

Alexandru Vaida își iubește foarte mult soția și a fost foarte îngrijorat după ce luna trecută aceasta a fost din nou atacată de Antonela Grigoraș, care a apărut din nou dezbrăcată la „Acces direct“. Aceasta a spart geamurile din spatele platoului și apoi a fugit de la locul faptei.

Incidentul de luna trecută a avut loc în timpul difuzării unui material despre moartea mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară. Mirela Vaida a întrerupt reportajul respectiv pentru a le spune telespectatorilor că a fost din nou ținta Antoanelei.

În luna martie, Mirela Boureanu Vaida a fost ținta unui atac în timpul emisiunii „Acces direct“. Atunci Antonela a vrut să o atace cu un bolovan.

Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida

Mirela Vaida, dusă la serviciu de Alexandru Vaida

După incidentul din martie, Alexandru Vaida a luat decizia să o însoțească zilnic la locul de muncă pe soția sa, unde este așteptată și preluată de bodyguarzi.

În plus, vedeta de la Antena 1 este protejată de mai mulți bodyguarzi încă de la intrarea în sediul postului de televiziune din Bulevardul 1 Mai. Gărzile de corp se asigură că prezentatoarea TV este în deplină siguranță când vine la serviciu.

Mirela Vaida a fost extreme de afectată de cele două atacuri ale Antoanelei, spunând că încă are insomnia, că este disperată și nu știe ce să mai facă. La un moment dat, vedeta Antena 1 le-a spus apropiaților că se gândește să renunțe la emisiunea „Acces Direct“.

Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida

Mirela Vaida ar trebui să se întâlnească cu agresoarea

Atacurile Antonelei Grigoraș au ajuns la judecători, după ce vedeta de la Antena 1 a contestat ordonanța prin care dosarul de tentativă de omor a fost clasat.

Mirela Boureanu Vaida a contestat decizia procurorilor, spunând că agresoarea ei a vrut să o omoare, în clipa în care a aruncat cu bolovanul spre ea.

Mirela Vaida și agresoarea ei ar trebui să se întâlnească în fața judecătorilor pentru a-și susține fiecare modul în care s-au produs cele două atacuri.

Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida

Lui Alexandru Vaida nu-i place să fie în lumina reflectoarelor

Dacă Mireal Boureanu Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare și ține în continuu legătura cu fanii ei, Alexandru Vaida, soțul vedetei de la Antena 1, nici măcar nu are cont de Facebook și nici nu dorește să fie în lumina reflectoarelor..

Chiar Mirela Boureanu Vaida a spus despre soțul ei că este mai retras, neavând conturi pe rețelele de socializare. Alexandru, care este director comercial la o firmă care are sediul în Mediaş, face mult naveta și preferă să nu fie o persoană publică.

Mirela Boureanu Vaida și Alexandru Vaida

Adauga un comentariu