Cancan ultimă oră

Misha și Connect-R din nou împreună. Chiar celebrul cântăreț a făcut publică imaginea

Publicat: 25 ian. 2021

Connect-R și Misha s-au despărțit, dar micuța Maya, fetița lor, este legătura care nu se va rupe niciodată. De altfel, de dragul ei, cele două vedete au rămas prieteni și chiar se mai și întâlnesc.

Totul a fost prezentat fanilor celor doi, care, imediat, au întrebarea: când se împacă? Deja toată lumea știe că Misha și Connect-R au decis să o ia pe drumuri separate în urmă cu patru ani. Cu toate că s-au despărțit în mare secret după o iubire ca-n povești, cei doi artiști continuă să-și crească împreună fetița. Recent, blondina și artistul și-au surprins fanii mai tare ca niciodată, după ce au postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei și micuța Maya.

Connect-R și Misha, împreună de dragul Mayei! Imagini emoționante cu cei trei

Misha a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Maya, dar și de fostul său soț, Connect-R.

”Mâine este ziua Mayei, dar noi am sărbătorit o astăzi! La mulți ani, @maya.mihalache, copil bun și cuminte! Te iubim din suflet! Să ai o viață lungă, plină de fericire, sănătate, iubire și pace în suflet! Dumnezeu să te binecuvânteze”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Misha.

Reacția celor care-i admiră a venit imediat. Printre mesajele primite de la fani s-au strecurat și ale unor vedete, cum ar fi Shift și Raluca Bădulescu. ”La mulți ani superbi ca tine printesaa Maya”, ”La mulți ani, Maya”, ”La mulți ani, prințesă”, ”La mulți ani frumoși și sănătoși”, ”La mulți ani fericiți și sănătoși!”, ”La mulți ani! Să crească mare și sănătoasă!”, sunt câteva dintre urările venite de la fani.

Adauga un comentariu