National

Misiune de salvare pentru un bebeluș rămas blocat în locuință, la Vaslui

Publicat: 14 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Misiune de salvare pentru un bebeluș rămas blocat în locuință la Vaslui
Misiune de salvare pentru un bebeluș rămas blocat în locuință, la Vaslui

Pompierii au intervenit de urgență într-un bloc din Bârlad, județul Vaslui, acolo unde un copil în vârstă de un an a rămas blocat în apartament, atunci când mama lui a coborât să ridice un colet.

Misiunea de salvare contra cronometru și plină de tensiune, s-a finalizat în urmă cu doar câteva momente, asta după ce unul din pompierii sosiți la fața locului a reușit să pătrundă în locuința situată la etajul 2, cu ajutorul unei scări culisante, astfel încât micuțul a reușit să fie salvat.

Un copil în vârstă de un an a rămas blocat într-un apartament

Un apel la 112 anunța faptul că un copil în vârstă de un an a rămas blocat într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc. Pompierii sosiți la fața locului au încercat să adopte cea mai rapidă variantă de salvare în astfel de cazuri, și anume să pună în funcțiune autoscara mecanică, însă acest lucru a fost imposibil din cauza autoturismelor parcate la întâmplare în jurul blocului. S-a decis să se intervină cu ajutorul scării culisante.

Mama bebelușului a declarat faptul că într-un moment de neatenție a coborât până la parter pentru a ridica un colet, iar acela a fost momentul în care copilul a închis ușa după mamă, aceasta ne mai putând fi deblocat din exterior.

Din fericire, copilul este bine și a fost predat mamei.

Explozie într-un bloc de locuințe. 14 persoane au fost evacuate din apartamente

Noaptea trecută s-a produs o explozie într-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu, iar mai multe persoane au fost evacuate din locuințe. De asemenea, un bărbat a suferit arsuri.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a suferit arsuri şi a fost transportat de un echipaj SMURD la spital, iar alte 14 persoane au fost evacuate din apartamente, în urma unei explozii care s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu, transmite Agerpres.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD, un echipaj CBRN şi trei ambulanţe SAJ.

Adauga un comentariu