Cancan

Moment tensionat în Mamaia! Ciprian Marica și Ioana Marcu au dat nas în nas cu amanta din Cluj și soțul ei

Publicat: 28 iul. 2020
Ciprian Marica și Ioana Marcu
Ciprian Marica și Ioana Marcu

Moment stânjenitor pe litoralul românesc. Deși s-a uitat treptat de amatlâcul lui Ciprian Marica cu Ana Muntean, iată că, în realitate cei implicați nu pot fugi unii de ceilalți pentru prea mult timp. Toți patru au dat ochi în ochi într-un bloc din Mamaia Nord.

La sfârșitul lui aprilie, o filmare-bombă dezvăluia un amantlâc uimitor în showbiz – Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel din Cluj împreună cu soția unui prieten al său, fiul patronului Transgaz.

Florin Muntean, soțul încornorat, l-a filmat pe fostul fotbalist la bustul gol, acoperit doar de un prosop în timp ce era într-o camera de hotel cu ana Muntean, desfășurându-și acolo amantlâcul.

Povestea a făcut înconjurul internetului timp de câteva săptămâni. Deși totul s-a petrecut în august 2019, filmarea surprinzătoare a apărut în presă abia în urmă cu câteva luni. Ambele cupluri au decis vara trecută să treacă peste acest episod al infidelității, Ioana iertându-l pe Ciprian după câteva săptămâni de dispute.

În prezent, mama copiilor lui Ciprian Marica se arată pe rețelele de socializare complet liniștită alături de partenerul ei, publicând deseori imagini în compania fostului fotbalist. Cu toate acestea, trecutul nu poate fi șters complet, mai ales dacă revine fizic în fața lor. Exact cum s-a și întâmplat.

Au dat nas în nas pe holul blocului din Mamaia Nord

Dat fiind faptul că Florin și Ana Muntean au în achiziție un apartament dintr-o zonă rezidențială, aproape de plaja pe care Ciprian Marica o deține în Mamaia Nord, este imposibil ca la un moment dat, în timpul verii, cei patru să nu dea nas în nas pe litoral. Mai ales că, cuplurile sunt vecine de apartament în blocul respectiv.

Astfel, de curând, Ciprian Marica și Ioana Marcu au dat nas în nas cu Ana și Florin Muntean pe holul blocului din Mamaia Nord. Cei patru s-au arătat vizibil stânjeniți de moment, fiind grăbiți să depășească cât mai repede ipostaza. Se pare că partenerii înșelați, Ioana și Florin, s-au salutat discret din cap, însă fără să scoată o vorbă. Niciunul dintre cei patru nu au șoptit un cuvânt, grăbindu-se să ajungă cât mai repede în apartamentele lor.

Adauga un comentariu