Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Gabriela Cristea. De ce a cerut ajutorul fanilor

Publicat: 20 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momente grele pentru Gabriela Cristea. De ce a cerut ajutorul fanilor
Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea este o femeie împlinită, dar, ca orice om, are și probleme. Sinceră și deschisă la vorbă cu fanii de pe Instagram, vedeta TV a declarat că se simte ciudat, are probleme cu somnul, semne de anxietate și că, într-un fel sau altul, se pare că totul are legătură cu tot ce ține de apariția noului virus.

Momente grele pentru Gabriela Cristea

Fosta prezentatoare TV, Gabriela Cristea se confruntă cu niște stări ciudate, care ar avea legătură cu depresia, dar nu este vorba propriu zis de o depresie. Vedeta este bine, acasă cu soțul ei și cu fetițele, însă are stări de anxietate și angoasă de care încearcă să scape. Uneori nu poate dormi, și ea crede că aceste stări s-au accentuat în contextul în care viața noastră, a tuturor s-a schimbat la 180 de grade, o dată cu stare de urgență și tot haosul provocat de apariția noului virus.

„Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa… pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu, una, mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile. Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește”, a declarat vedeta TV.

Gabriela Cristea le-a cerut părerea/sfatul fanilor și prietenilor ei de pe rețelele de socializare. Ea vrea să știe cum au reușit ei să gestioneze această perioadă grea care ne-a dat viața peste cap. Ea a spus că nici măcar nu mai simte nevoia să iasă din casă. Profită de faptul că are curte, și petrece timp în aer liber în curtea proprie, fără contact cu exteriorul. Vedeta a spus că se simte protejată la ea acasă, în sânul familiei, și că îi este frică să iasă din zona de confort. Soția lui Tavi Clonda a ținut să sublinieze că în această perioadă este bine să vorbim deschis despre problemele pe care le avem, și să ne ajutăm unii pe alții în rezolvarea lor.

„Eu recunosc că mă resimt după această perioadă și, nu știu, am început să am probleme din nou cu somnul, dar nu atât de grave cum le aveam atunci. Nu am atacuri de panică, nu plâng, nu sunt depresivă ș.a.m.d. Doar că nu mă mai regăsesc așa cum mă regăseam înainte, adică nu mai am același chef și energie”, a mai spus Gabriela.

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe. Cei doi formează un cuplu frumos și se pare că au o căsnicie fericită.

Adauga un comentariu