Cancan

Monica Anghel are un copil cu un bărbat celebru din România. Ce spune artista despre partenerul ei de viață

Publicat: 22 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Anghel are un copil cu un bărbat celebru din România. Ce spune artista despre partenerul ei de viață
Monica Anghel alături de fiul ei, dar și de Jojo, au plecat într-o vacanță departe de țară, în Iordania

Puțini sunt cei care știu că îndrăgita cântăreață Monica Anghel are un copil cu un bărbat celebru din România. Vedeta este extrem de apreciată de public pentru vocea deosebită și piesele muzicale de un real succes. Dincolo de realizările pe plan profesional, Monica Anghel a avut parte de provocări în viața privată. Iată ce spune artista despre partenerul ei de viață.

Monica Anghel are un copil cu un bărbat faimos 

Monica Anghel are o carieră impresionantă pe scena artistică din România și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de succesul pe plan profesional, viața privată a îndrăgitei cântărețe a fost cu suișuri și coborâșuri. 

Puțini sunt cei care știu că Monica Anghel a trecut prin momente grele după decesul fostului ei soț, Andrei Carandino. După moartea acestuia, cântăreața s-a confruntat cu depresia și a făcut o schimbare radicală de look. 

Mai mult, celebra cântăreață a trecut în ultima perioadă prin transformări spectaculoase, reușind să slăbească într-un timp foarte scurt.

Monica Anghel a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea,  vedeta a vorbit de nenumărate ori despre căsnicia alături de actualul soț, Marian Caraivan. Aceasta formează alături de partenerul ei de viață unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Monica Anghel și Marian Caraivan s-au căsătorit în 2010, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au împreună un băiat, Aviv, de care sunt tare mândri. Când vine vorba de partenerul ei de viață, artista are doar cuvinte de laudă. 

În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre căsnicia ei alături de bărbatul care i-a cucerit definitiv inima. Marian Caraivan a fost inspector de securitate pe aeroport și a încercat mereu să fie departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, soțul Monicăi Anghel a ajuns în atenția publicului de la primele apariții în lumea mondenă alături de frumoasa cântăreață.

Monica Anghel este o soție devotată și o mamă iubitoare. Artista este mândră de fiul lui care este atras de muzica rock și de tatuaje.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator… vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus: mamă, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar.”, a declarat Monica Anghel.

Ce spune îndrăgita artistă despre partenerul ei de viață

La vârsta de 50 de ani, Monica Anghel se declară o femeie împlinită pe plan profesional și personal. Artista a mărturisit că partenerul ei de viață a susținut-o mereu în proiectele artistice și au reușit mereu să depășească situațiile dificile.

În cadrul unui interviu, Monica Anghel a precizat faptul că soțul ei a avut momente de gelozie, după ce artista a decis să slăbească.

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a povestit amuzată vedeta tv.

Cântăreața a recunoscut că soțul ei este extrem de grijuliu și atent atunci când merg la evenimentele mondene.

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză.”, a mai declarat artista.

Monica Anghel are un copil cu Marian Caraivan și este mândră de familia ei frumoasă. Celebra artistă se bucură de celebritate și se declară o femeie împlinită. Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Adauga un comentariu