Cancan

Monica Anghel și Marian Caraivan, adevărul din spatele unei relații perfecte. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei cântărețe 

Publicat: 12 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Monica Anghel și Marian Caraivan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Artista și-a găsit fericirea după o mare suferință, iar multă lume se întreabă care este adevărul din spatele relației ei perfecte și cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei cântărețe. 

Monica Anghel și Marian Caraivan, secretele unei relații perfecte

Monica Anghel are o carieră impresionantă și se bucură de admirația publicului. Dincolo de optimismul vedetei și energia afișată ori de câte ori apare pe scenă, aceasta a trecut prin mai multe încercări și suferințe care au marcat-o enorm. 

Cântăreața a trăit o adevărată dramă după moartea fostului ei soț, Andrei Carandino. Aceștia au fost căsătoriți timp de 11 ani și chiar dacă erau divorțați au păstrat legătura peste ani. Decesul fostului partener de viață a afectat-o pe vedetă, iar după o perioadă a luat câteva decizii surprinzătoare. Monica Anghel a optat pentru o schimbare radicală de look și s-a tuns zero. Ulterior, a urmat o dietă strictă și și-a micșorat stomacul, reușind să slăbească spectaculos.

Mai mult decât atât, artista s-a confruntat și cu probleme de sănătate după ce s-a îmbolnăvit de COVID, dar a reușit să treacă peste această situație dificilă. 

Alături de ea a fost mereu Marian Caraivan, bărbatul alături de care și-a găsit fericirea. Aceștia s-au căsătorit în 2010 și au împreună un băiat, pe Aviv. Monica Anghel a mărturisit în repetate rânduri că este o femeie împlinită alături de Marian și că acesta o susține mereu.

Discretă cu viața privată, vedeta s-a ferit mereu să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat pe plan personal. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre fiul ei, Aviv, de care este tare mândră. Băiatul în vârstă de 10 ani își dorește să devină artist tatuator, fiind impresionat de tatuajele tatălui său, Marian Caraivan.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator … vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus: mamă, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, a spus Monica Anghel. 

Despre partenerul ei de viață, artista a declarat că este recunoscătoare pentru că l-a întâlnit, Marian fiind cel care a susținut-o și a ajutat-o să fie din nou fericită.

Cine este Marian Caraivan

Marian Caraivan, actualul soț al Monicăi Anghel, a fost inspector de securitate pe aeroport. În 2010 cei doi s-au căsătorit și de atunci formează un cuplu extrem de apreciat de public. Cântăreața este mândră de bărbatul care i-a cucerit inima și o susține mereu în proiectele artistice. 

În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre soțul ei grijuliu, dar și despre micile gelozii ale acestuia. Monica Anghel a povestit amuzată că Marian Caraivan a crezut la început că ea dorește să slăbească pentru altă persoană.

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a relatat vedeta tv.

Cântăreața a mai precizat că partenerul ei de viață este extrem de atent cu ea când merg la evenimente private și că momentele de tandrețe sunt nelipsite din căsnicia lor.

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză”, a mărturisit aceasta.

Monica Anghel și Marian Caraivan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. După ce a trecut prin mai multe suferințe și probleme de sănătate, artista și-a găsit fericirea alături de partenerul ei de viață. 

Adauga un comentariu