Cancan ultimă oră

Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista greu de recunoscut în cele mai recente fotografii
Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

Monica Anghel a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice notabile. În vârstă de 51 de ani, cântăreața pare să nu se mai oprească din slăbit, iar acum este aproape de nerecunoscut. În cele mai recente fotografii postate în mediul online, Monica Anghel afișează o siluetă de invidiat.

Artista a avut mulți ani la rând problem cu greutatea, dar, în cele din urmă a reușit să câștige lupta cu kilogramele, iar astăzi a ajuns în cea mai bună formă fizică de până acum.

Monica Anghel a declarat război kilogramelor

Monica Anghel a declarat război kilogramelor suplimentare în 2017, când s-a înscris într-un program de slăbire complex care a ajutat-o să dea jos circa 30 de kilograme. Artista a povestit care este programul alimentar. Dimineața, Monica Anghel mănâncă o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei, la 10:00 mănâncă migdale sau nuci, iar la 12:00, ciorbă de legume, dar fără pâine.

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport. Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a relatat Monica Anghel pentru Click, acum câteva luni.

Cântăreața și-a continuat ritmul de viață sănătos

După ce a slăbit, îndrăgita cântăreață și-a continuat ritmul de viață sănătos, face mișcare cât de des poate și este atentă la alimentație.

„Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici. (…) Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a spus Monica Anghel, potrivit spynews.ro.

Artista a mai precizat că se simte mai bine ca niciodată de când a slăbit și are mult mai multă energie. Monica Anghel spune că i s-a schimbat viața de când a câștigat lupta cu kilogramele.

„Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie – a adăugat cântăreața. Monica Anghel a mai menționat că psihologul a avut un rol essential în procesul ei de slăbire, deoarece, fără el ar fi “luat-o razna”: Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat acest an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a povestit Monica Anghel.

Adauga un comentariu