Cancan

Monica Columbeanu a făcut furori în ipostaze nud. Cum se afișează vedeta pe rețelele de socializare

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Columbeanu a făcut furori în ipostaze nud. Cum se afișează vedeta pe rețelele de socializare
Monica Columbeanu se bucură de succes peste hotare și face furori cu aparițiile sale în mediul online.

Celebra Monica Columbeanu a făcut furori în ipostaze nud. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și se bucură din plin de viața de lux pe care o duce alături de partenerul ei de viață. Iată cum se afișează vedeta pe rețelele de socializare.

Monica Columbeanu atrage privirile tuturor în ipostaze nud

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este mereu în atenția publicului. Aceasta a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri de amploare în showbiz-ul autohton, iar de când locuiește peste hotare viața i s-a schimbat complet. Monica Columbeanu își surprinde fanii cu fotografii extrem de provocatoare pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin.

Recent, aceasta a pozat sexy în cadă, iar reacția internauților nu a întârziat să apară. Vedeta se bucură de viață și este răsfățată de Mr. Pink. În pofida zvonurilor apărute de-a lungul timpluui că ar fi la un pas de despărțire, cei doi sunt mai fericiți ca oricând și se afișează împreună la evenimentele mondene.

De când locuiește în SUA, Monica Gabor se bucură de succes în afaceri alături de partenerul ei de viață și este răsfățată de acesta cu vacanțe în locuri exclusiviste.

Fosta doamnă Columbeanu a fost criticată de nenumărate ori pentru trecutul controversat și aparițiile îndrăznețe în spațiul public. Cu toate acestea, vedeta nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur și își surprinde fanii de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde postează fotografii în ipostaze sexy.

Printre vedetele care pozează provocator în mediul online se află și Daniela Crudu. Aceasta a pozat recent nud și a uimit cu înfățișarea sa după noua operație estetică. Și celebra Simona Hapciuc s-a afișat goală pe rețelele de socializare, aceasta asumându-și fiecare ipostază publică. O apariție controversată în showbiz-ul autohton este și Raluca Dumitru, care a pus pe jar inimile bărbaților cu pictorialul provocator în celebra revistă Playboy.

Cum se afișează controversata vedetă în mediul online

Monica Columbeanu se bucură din plin de celebritate de când locuiește în SUA. Aceasta are succes în afaceri și se mândrește cu viața de lux pe care o duce. Vedeta nu ezită să împărtășească cu fanii din mediul online experiențele trăite peste hotare. Nu de puține ori, fosta doamnă Columbeanu este criticată pentru aparițiile sale pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Monica Gabor își asumă trecutul controversat și aparițiile incendiare. Recent, s-a aflat cu ce se ocupă vedeta în SUA și din ce își câștigă existența. Pe lângă afacerile pe care le conduce împreună cu Mr. Pink, aceasta este profesoară de limba engleză. Irinel Columbeanu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni ce profesie are fosta lui parteneră de viață.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. (…) Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi.”, a declarat celebrul om de afaceri.

În prezent, Monica Columbeanu se bucură de succes peste hotare și face furori cu aparițiile sale în mediul online. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe și nu ezită să se afișeze în ținute provocatoare ori de câte ori are ocazia.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu