Cancan

Monica Gabor a adoptat un copil însă a renunțat la el după o zi. Vedeta a fost desființată de presa internațională

Publicat: 31 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Gabor a adoptat un copil însă a renunțat la el după o zi. Vedeta a fost desființată de presa internațională
În urmă cu ceva timp, Monica Gabor s-a jucat de-a adopția, pentru o zi

Pe când era doamna Columbeanu, Monica Gabor a adoptat un copil, l-a luat acasă, însă după numai o zi l-a trimis înapoi la orfelinat. Fosta soție a milionarului de la Izvorani a fost desființată la acea vreme de presa internațională. Potrivit declarațiilor Monicăi Gabor, ea nu s-a adaptat deoarece copilul plângea tot timpul și nu a putut să doarmă.

Irinel Columeabu și Monica Gabor au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Din rodul iubirii lor, a rezultat un copil, Irina. La doar cinci ani de când și-au unit destinele, cei doi au divorțat. La acea vreme, Monica Gabor l-a acuzat pe omul de afaceri că a înșelat-o.

Monica Gabor a adoptat un copil însă a renunțat la el după o zi

În 2014, presa internațională relata că Monica Gabor a luat decizia de a adopta un băiețel. Copilul, în vârstă de 3 ani, pe nume Alex Gabriel, a fost luat acasă de către vedetă, la Izvorani. Și totuși, micuțul nu a stat decât o zi în locuința Monicăi și a lui Irinel. Se pare că bruneta nu a reușit să treacă peste faptul că băiețelul plângea tot timpul.

Mai mult, Monica Gabor a povestit după un timp că nu a reușit să doarmă deloc în acea noapte. Decizia de a-l aduce în familie și apoi de a-l returna la orfelinat a fost luată în secret. Și totuși, a apărut un articol în Daily Mail, care a dezavantajat-o pe Monica Gabor. Jurnaliștii au subliniat faptul că adopţia a fost o acțiune de scurtă durată, iar copilul s-a întors la orfelinat în mare secret.

La câțiva ani după această poveste, Monica Gabor și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, un afacerist chinez, în America. După ce Monica s-a instalat în casa milionarului, cuplul a luat o decizie neobișnuită, renunțând la angajații responsabili de curățenie și îngrijirea casei. Astfel, Monica Gabor a ales să se ocupe personal de aceste aspecte.

Locuiește într-o vilă impresionantă

De mai bine de 10 ani, Monica Gabor duce o viață de lux în SUA alături de Mr Pink, fiica ei, Irina, dar și Anthony, fiul afaceristului chinez dintr-o căsnicie anterioară. În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat pe rețelele de socializare imagini cu casa în care locuiește în Malibu.

Vila este situată pe Maple Drive, stradă devenită celebră după uriaşul succes al serialului „Beverly Hills 90210”. Fostul fotomodel mărturisea că Mr. Pink a făcut orice ca să o facă să se simtă ca acasă.

„A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar”, spunea Monica Gabor în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu