Cancan ultimă oră

Monica Odagiu și Dan Bittman, o relație de trei ani: „De ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat?”

Publicat: 26 oct. 2020
Dan Bittman și Monica Odagiu
Dan Bittman și Monica Odagiu

În jurul presupusei relații dintre Monica Odagiu și Dan Bittman au planat pentru multă vreme numeroase speculații. S-a vorbit mult despre relația lor, despre faptul că s-au mutat împreună și despre faptul că solistul a părăsit-o pe partenera lui de viață pentru Monica. Deși s-au spus multe, cei doi nu au declarat nimic despre acest subiect și au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Însă, gheața a fost spartă de Monica Odagiu, care a vorbit pentru prima datată despre toate cele întâmplate.

Prezentă în platoul unei emisiuni Tv, tânăra a fost întrebată despre relația pe care a avut-o cu Dan Bittman. Aceasta a oferit un răspuns voalat și nu a spus dacă a format sau nu un cuplu cu celebrul cântăreț.

„Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele.”, a declarat actriţa la TV.

Monica Odagiu și Dan Bittman, o relație de trei ani?

Incertitudinea și presupozițiile au planat mult timp aspra relației celor doi. S-a vehiculat că legătura lor a luat naștere în anul 2016, atunci când au colaborat pentru o piesă. Alții au spus că în realitate la acel moment cei doi erau împreună de un an.

În orice caz, relația Monicăi Odagiu cu Dan Bittman a devenit evidentă în anul 2017, atunci când amândoi postau pe conturile lor de socializare fotografii din aceleaşi locuri. Deși diferența de vârstă între cei doi a fost destul de mare, se pare că Dan Bittman a văzut ceva special la ea.

Într-o declarație din 2016, legată de piesa pe care au lansa-o împreună, Dan Bittman mărturisea că Monica este o fată speciale, o frumusețe atipică, cu o inteligență a scenei.

„În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor.”, a declarat Dan Bittman, la vremea respectiva.

Adauga un comentariu