National

Monica Pop schimbă toate percepțiile despre vaccin. Răsturnare de situație: ce se întâmplă, de fapt

Publicat: 26 dec. 2020

Vaccinul anti-covid este acum o certitudine, la nivel mondial. Dar asta nu înseamnă că odată ce există un vaccin anti-covid totul se va termina. Conform unor specialiști, pentru a dezvolta un vaccin viabil sunt necesari ani de studii și teste. Monica Pop a reiterat zilele acestea că existența unui vaccin nu face sigură eradicarea virusului.

Monica Pop declară că vaccinul anti-covid nu conferă siguranța eradicării pandemiei

Conform unor studii amănunțite vaccinurile anti-covid, sau candidații la un astel de vaccin au un anume procent de siguranță. Dar, cu toate astea, aceiași specialiști declară că pentru realizarea unui vaccin sută la sută sigur, sunt necesari ani de studii și teste, în diferite stadii.

Cu alte cuvinte existența în acest moment a unui vaccin anti-covid, nu garantează eradicarea totală a noului coronavirus. Medicul Monica Pop, la Antena 3, a reiterat acest aspect spunând că, în acest caz, cuvântul siguranță nu este termenul care ar trebui folosit.

„Niciun medic de pe fața pământului nu poate să vorbească de siguranță în prezența unui medicament sau a unui vaccin. Cuvântul ‘siguranță’ nu are ce să caute aici, sub nicio formă, niciodată! Deci, asta știu foarte bine ei că nu există… A, sigur, că se poate întâmpla să fie eficient într-un procent foarte mare.

Cuvântul ‘siguranță’ nu există alături de un asemenea lucru. Apoi, aș vrea să știu cum scade circulația virusului dacă e un vaccinat. Pentru că dacă este un vaccinat înseamnă un singur lucru: că el se poate contamina, dar face o formă mai ușoară. Deci, vaccinul nu oprește boala”, a spus dr. Monica Pop, la Atena 3.

Comentarii
 • Pentru siguranta unui medicament se fac studii intre 10 si 15 ani, pentru vaccin studiile sunt peste 15ani,cum acest vaccin este sigur dupa 10 luni?

 • Vai ce virgina e. Dar vaccinurile pentru copiii cum sunt, sigure??? Ati citit vreodata vre un prospect??? Pai dupa cum zic doctorii, ar insemna ca suntem nebuni sa vaccinam copiii cu schema de vaccinare!
  Aaa ce nu zic doctorii e ca acele vaccinuri din schema de vaccinare SE PLATESC DOCTORULUI de stat, deci e interesul lui sa vaccineze cat mai multi….. DAR CUM RAMANE CU CE SCRIE IN prospect la REACTII ADVERSE??.???
  #aaaa nu sunt pentru ei, deci li se rupe
  Cand e vorba de sanatatea lor, vai dar care is reactiile
  #doctori criminali

 • Vai ce virgina e. Dar vaccinurile pentru copiii cum sunt, sigure??? Virgină ???? Gândește-te dumneata că de data asta este vorba de ceva prea nou și prea ”intim”….; se lucrează cu material genetic, se lucrează cu secvențe din lanțul genetic ce ne face pe noi ceea ce (mai) suntem… O combinare/afectare greșită, involuntară sau…..voluntară la acest nivel, te-a terminat pe vecie… Ca la expunerea la radiațiile unei explozii atomice…. S-a trecut o garaniță….Iar comparația cu vaccinurile de generație mai veche, din materiale ”normale” (nu astea de azi, de care lumea se-ndoiește, de multe ori din rațiuni perfect logice) nu-și mai găsește termenii….. Rezultatele le vom vedea în câteva luni-un an…. Până atunci să trăiți bine !!

 • Rusinica?E decizia fiecaruia ce face cu corpul,sanatatea si viata lui.Daca suntem cu Aur nu suntem aurolaci .Vezi ti de treaba ta. Anonimule

Adauga un comentariu