Titlurile zilei

Motivul incredibil pentru care această tânără își amână nunta de trei ani! Inima era problema: „Plănuim ca anul viitor să ne căsătorim” – FOTO

Publicat: 26 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Motivul incredibil pentru care această tânără își amână nunta de trei ani Inima era problema Plănuim ca anul viitor să ne căsătorim - FOTO
Mădălina Maria Budescu s-a întors în țară după operația care i-a salvat viața

Mădălina Maria Budescu s-a întors în țară după operația pe inimă care i-a salvat viața. Nu a crezut niciodată că acest lucru este posibil, dar acum poate din nou să-și facă planuri. În primul rând, fata în vârstă de 24 de ani își dorește să se vadă în rochie de mireasă

Astfel, Mădălina și iubitul său, Dragoș Plăcintă, plănuiesc să organizeze, anul viitor, evenimentul pe care-l așteptau de mult timp. După ce l-au amânat de trei ori, tinerii vor ca această dată să fie una decisivă, să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Cei doi s-au cunoscut în 2018 și s-au logodit în 2020. Nunta era următorul pas, însă au fost nevoiți să treacă peste mai multe obstacole.

Tânăra operată pe inimă își face planuri de viitor

Duminică, 24 martie 2024, tânăra s-a întors în țară. Deși nu s-a recuperat în totalitate, iar glasul îi este răgușit și obosit din cauza operației, fata spune că este în culmea fericirii și că se simte din ce în ce mai bine. A avut parte de toată susținerea familiei, dar în special de cea a iubitului, care a stat zilnic lângă patul său și care, pentru a strânge bani pentru operație, a fost nevoit să plece în străinătate. Nu a renunțat și a fost cel care a ajutat-o să treacă peste cele mai cumplite momente din viață.

„M-am întors acasă, mă simt din ce în ce mai bine, glasul îmi este puțin răgușit din cauza operației, dar nici nu mai țin cont pentru că sunt foarte fericită. Este operația care mi-a salvat viața. Plănuim ca anul viitor să organizăm nunta, pentru că trebuie să merg din nou în Turcia pentru un control. Dar ce a fost mai greu a trecut, acum sunt fericită. Aș vrea să mulțumesc încă o dată tuturor pentru tot sprijinul și generozitatea de care s-a dat dovadă. Datorită vouă, a bunului Dumnezeu și medicilor de aici (n.r. – Clinica Memorial din Turcia) a fost posibilă operația mea, cea care mi-a salvat viața”, a mărturisit Mădălina Maria Budescu, tânăra care a fost diagnosticată cu o malformație la inimă încă din naștere.

Recuperarea după operație este cea mai dureroasă

Mădălina a fost nevoită să-și amâne nunta de trei ori din cauza bolii. Anul acesta, cununia civilă era programată în luna mai, însă nu s-a putut face pentru că starea sa de sănătate s-a agravat. Operația care a costat 31.200 de euro a fost singura speranță pe care Mădălina o mai avea.

Tânăra a fost diagnosticată cu o malformație la inimă, mai exact cu transpoziție de vase mari, insuficiență cardiacă și defect septal ventricular. Toată viața sa, Mădălina a fost nevoită să ia tratamente care să-i țină boala sub control. În primăvara anului 2023, tânăra a ajuns în stare gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași, iar familia a crezut că o pierde, pentru că a fost internată timp o săptămână pe secția de ATI. De atunci, starea sa a continuat să se agraveze, iar singura șansă pe care o avea era operația.

Medicii au fost nevoiți să folosească vase de sânge artificiale. Recuperarea este partea cea mai dureroasă. Povestea Mădălinei, tânăra operată pe inimă, este una cu final fericit.

Comentarii
  • Căsnicia e una, rochia de mireasa e alta. Căsnicia si fashion-ul nu au nimic în comun. Dar va înțelege repede. După.

Adauga un comentariu